Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Presiden Jaringan Pariwisata Dunia dianugerahi Medali Layanan Sipil AS COVID-19

Musuh COVID sing paling ala yaiku industri plancongan lan pariwisata. Anggota industri iki wis berjuang maneh ing saben negara, saka saben sektor industri. Akeh pimpinan minangka bagean saka Jaringan Pariwisata Dunia sing ngrembug babagan diskusi lelungan. Usaha kasebut diakoni dening Pamrentah AS kanthi medali sing diwenehake menyang pendiri lan presiden Dr. Peter Tarlow.

Print Friendly, PDF & Email
  1. The Networ Pariwisata Duniak muncul minangka organisasi metu saka mbangun maneh lelungan diskusi diluncurake setaun kepungkur ing Maret 2020 ing Berlin, Jerman. Tujuane yaiku miwiti obrolan babagan pandemi COVID-19 sing lagi berkembang.
  2. Cedhak 2,000 pimpinan pariwisata saka sektor publik lan swasta ing 127 negara makarya dadi anggota lan pengamat ing WTN. Tujuane yaiku kanggo nemokake lan mengkoordinasi cara maju ngluwihi COVID kanggo industri pariwisata global.
  3. Pamrentah AS minggu iki ngakoni Presiden lan pangadeg WTN Dr. Peter Tarlow amarga kerja keras karo Jaringan Pariwisata Dunia. Dr. Peter Tarlow dianugerahi Medali Layanan Kesehatan Masyarakat Amerika Serikat COVID-19 Medali Layanan Sipil Pandemi.

"Kanthi andhap asor lan andhap asor, aku nampa 'Layanan Kesehatan Masyarakat Amerika Serikat COVID-19 Pandemi Layanan Sipil Medali' sing diwenehake dening Laksamana (ret) Dr. Brett Giroir. Logam iki nyritakake kerja keras sing ditindakake Jaringan Pariwisata Dunia minangka sekutu nalika nglawan Covid-19. COVID ora mung ngrusak nyawa nanging uga ngrusak ekonomi, lan ora ana industri sing ngerti iki luwih apik tinimbang Industri Plancongan & Pariwisata, "ujare Dr. Peter Tarlow sawise nampa medali nalika ulang taune kaping 75 ing College Station, Texas.

Medali kasebut diwenehake dening Laksamana AS Brett Giroir.

"Kabeh sing melu Jaringan Pariwisata Dunia bangga banget saiki. Peter dikenal karo Pamrentah AS amarga kerjane ing organisasi enom kita. Muga-muga pangenalan iki bakal mbantu kita ing karya mbesuk, ing nggawe kemitraan, lan khusus kanggo nerusake proyek advokasi paling anyar sing dikenal kanthi jeneng "Kesehatan tanpa Bates, "Ujare Ketua lan Pendhiri, Juergen Steinmetz, sing uga penerbit eTurboNews.

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) minangka swasana bisnis pariwisata ukuran cilik lan menengah ing saindenging jagad. Kanthi nggabungake upaya, kita bakal ndhisiki kabutuhan lan gegayuhan para usaha cilik lan menengah lan para pemangku kepentingan.

pangembangan ulang

Jaringan Pariwisata Dunia metu saka mbangun maneh.lancaran diskusi. Diskusi pambangunan maneh. Diwiwiti tanggal 5 Maret 2020 ing sisih ITB Berlin. ITB dibatalake, nanging dibangun maneh. Lelungan diluncurake ing Hotel Grand Hyatt ing Berlin. Ing wulan Desember, pembangunan maneh.rancang terus nanging disusun ing organisasi anyar sing diarani World Tourism Network (WTN).

Kanthi nggabungake anggota sektor swasta lan publik ing platform regional lan global, WTN ora mung nyengkuyung para anggotane nanging uga menehi swara ing rapat pariwisata utama. WTN nyedhiyakake kesempatan lan jaringan penting kanggo para anggotane ing luwih saka 127 negara.

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel

Kanthi makarya bareng para pemangku kepentingan lan karo pariwisata lan pamimpin pamrentah, WTN ngupayakake nggawe pendekatan inovatif kanggo pertumbuhan sektor pariwisata sing inklusif lan berkelanjutan, lan mbantu bisnis plancongan lan pariwisata cilik lan menengah sajrone jaman sing apik lan nantang.

Tujuane WTN yaiku supaya para anggota bisa menehi swara lokal kanthi kuwat nalika uga menehi platform global.

WTN nyedhiyakake swara politik lan bisnis kanggo bisnis ukuran cilik lan menengah lan nawakake pelatihan, konsultasi, lan kesempatan pendidikan

Kita "Mbangun Plancongan"  inisiatif yaiku pacelathon, pertukaran ide, lan pameran kanggo praktik paling apik dening para anggota ing luwih saka 120 negara.

Kita "Pahlawan Pariwisata" Award ngenalake sapa sing entuk prestasi sing luwih apik kanggo lelungan lan komunitas pariwisata nanging asring ora digatekake.

Kita "Seal Pariwisata sing luwih Aman" menehi pihak sing duwe kepentingan lan tujuan minangka platform kanggo nyebutake kekarepan kanggo mbuka maneh pariwisata kanthi aman lan tanggung jawab.

Kanggo nggayuh target kasebut WTN yaiku klompok kapentingan.

Anggota kita minangka tim kita.
Dheweke kalebu pimpinan sing dingerteni, swara anyar, lan anggota sektor swasta lan publik kanthi visi sing dituju kanthi tujuan lan pangertene bisnis sing tanggung jawab.

Mitra minangka kekuwatan kita.
Mitra kalebu organisasi sektor swasta lan inisiatif ing tujuan, industri perhotelan, penerbangan, atraksi, pameran perdagangan, media, konsultasi, lan lobi uga organisasi sektor publik, inisiatif, lan asosiasi.

Informasi luwih lengkap babagan Jaringan Pariwisata Dunia lan gabung karo inisiatif penting iki, bukak www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email