Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Angka COVID-19 India ngungkuli 21 yuta kanthi 412,262 kasus anyar saiki

Angka COVID-19 India ngungkuli 21 yuta kanthi 412,262 kasus anyar saiki
Angka COVID-19 India ngungkuli 21 yuta kanthi 412,262 kasus anyar saiki
ditulis dening Harry Johnson

Nomer COVID-19 terus dadi puncak ing India saben dina, amarga pamrentah federal mutusake kunci kanggo ngatasi kahanan sing saya parah.

  • 412,262 kasus COVID-19 anyar kadhaptar ing saindenging negara sajrone 24 jam kepungkur
  • India ndhaptar luwih saka 400,000 kasus ing sawijining dina kaping pindho ing wulan iki
  • Rong jinis vaksin - Covishield lan Covaxin - diwenehake menyang masarakat ing India

Menteri Kesehatan lan Kesejahteraan Keluarga India ngumumake manawa coronavirus negara kasebut ngluwihi 21 yuta dina iki amarga 412,262 kasus COVID-19 anyar didaftar ing saindenging negara kasebut sajrone 24 jam kepungkur.

Iki minangka kaping pindho ing wulan iki, luwih saka 400,000 kasus wis didaftar sajrone sedina.

Udakara 3,980 wong sing tiwas - jumlah saben dina paling gedhe nganti saiki - kacathet ing negara kasebut wiwit dina Rebo esuk, kanthi total korban tiwas dadi 230,168, nambahake menteri kesehatan.

Nomer COVID-19 terus memuncak ing India saben dina, amarga pamrentah federal mutusake kunci kanggo ngatasi kahanan sing saya parah. Sanadyan sawetara negara wis ngetrapake jam malam utawa kunci parsial.

Ibu kutha India ing Delhi dilebokake ing papan kunci kaping telu nganti tanggal 10 Mei. Sanajan sawetara ujian sekolah dibatalake, wong liya ditundha sawise kahanan COVID-19.

Delhi, sing dadi salah sawijining papan sing paling kena pengaruh COVID-19 ing negara kasebut, nyakseni 20,960 kasus anyar lan 311 korban nganti dina Rebo.

Nganti saiki 18,063 wong tiwas ing ibukutha nasional amarga COVID-19, negesake departemen kesehatan Delhi.

Jumlah kasus aktif saben dina saya mundhak sajrone sawetara minggu kepungkur. Ing wulan Januari jumlah kasus saben dina ing negara kasebut mudhun dadi 10,000.

Pamrentah India wis ngrampungake fasilitas uji coba COVID-19 ing saindenging negara, amarga luwih saka 296 yuta tes wis ditindakake nganti saiki.

Udakara 296,775,209 tes ditindakake nganti dina Rebo, sing ana 1,923,131 tes ditindakake dina Rebo, ujare data paling anyar sing diterbitake dening Dewan Riset Medis India (ICMR) dina Kamis.

Rong jinis vaksin - Covishield lan Covaxin - diwenehake menyang masarakat ing India.

India uga nampa dosis pertama vaksin Sputnik V buatan Rusia, dina Setu.