Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Warta Pamrentah News Keslametan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ora Ana Rencana Darurat: ATCEUC ngeculake Snapshot babagan Manajemen Lalu Lintas Udara ing Eropa

Pilih basa sampeyan
Ora ana rencana darurat: ATCEUC nerbitake snapshot babagan Manajemen Lalu Lintas Udara ing Eropa
atceuc
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Aja mbuwang bayi metu karo banyu adus! ”
Kontrol Lalu Lintas Udara Koordinasi Serikat Serikat Eropa (ATCEUC) Presiden Volker Dick ujar

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing tanggal 23 Maret 2021, EUROCONTROL nerbitake Data Snapshot kanthi analisis evolusi biaya ATM ing Eropa wiwit taun 1998. Nggunakake data kasebut ATCEUC menehi pendapat babagan analisis EUROCONTROL. 
  2. Wiwit musim semi taun 2020, pandemi COVID-19 duweni pengaruh banget marang kabeh sektor penerbangan sing nuduhake manawa ora ana pihak sing duwe kepentingan sing ngerteni kedadeyan kasebut uga ora duwe rencana darurat kanggo ngatasi krisis sistemik kaya iki. 
  3. Mula, ing tanggepan telat lan sepihak, ing wulan November (wolung wulan sawise rusak pandemi lan penurunan lalu lintas udara) Komisi Eropa ngetokake Peraturan IR 2020/1627 sing tujuane kanggo nyuda pengaruh pandemi, nanging kanggo pangguna ruang udara mung 

 Saiki EC nyoba meksa Amerika Serikat kanggo ngetrapake rekomendasi ad-hoc sing diterbitake dening PRB, nanging angka sing disaranake, utamane babagan efisiensi biaya, ora disarujuki dening Negara Anggota lan target kinerja Uni sing wis diowahi kanggo jaringan ATM kanggo periode referensi kaping telu (2020-2024) saiki dadi daya tarik. 

 Nalika penurunan lalu lintas drastis lan ATCEUC setuju karo prinsip manawa pangguna ruang udhara ora kudu ditinggalake dhewe (lan durung…), krisis iki ora bisa digunakake minangka alesan kanggo ngetrapake langkah finansial sing ora bisa dibenerake ing ANSP pas ing wayah wigati nalika umume butuh investasi ing teknologi sing luwih anyar supaya siap siyap. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.