Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Ora Ana Rencana Darurat: ATCEUC ngeculake Snapshot babagan Manajemen Lalu Lintas Udara ing Eropa

Ora ana rencana darurat: ATCEUC nerbitake snapshot babagan Manajemen Lalu Lintas Udara ing Eropa
atceuc
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Aja mbuwang bayi metu karo banyu adus! ”
Kontrol Lalu Lintas Udara Koordinasi Serikat Serikat Eropa (ATCEUC) Presiden Volker Dick ujar

  1. Ing tanggal 23 Maret 2021, EUROCONTROL nerbitake Data Snapshot kanthi analisis evolusi biaya ATM ing Eropa wiwit taun 1998. Nggunakake data kasebut ATCEUC menehi pendapat babagan analisis EUROCONTROL. 
  2. Wiwit musim semi taun 2020, pandemi COVID-19 duweni pengaruh banget marang kabeh sektor penerbangan sing nuduhake manawa ora ana pihak sing duwe kepentingan sing ngerteni kedadeyan kasebut uga ora duwe rencana darurat kanggo ngatasi krisis sistemik kaya iki. 
  3. Mula, ing tanggepan telat lan sepihak, ing wulan November (wolung wulan sawise rusak pandemi lan penurunan lalu lintas udara) Komisi Eropa ngetokake Peraturan IR 2020/1627 sing tujuane kanggo nyuda pengaruh pandemi, nanging kanggo pangguna ruang udara mung 

 Saiki EC nyoba meksa Amerika Serikat kanggo ngetrapake rekomendasi ad-hoc sing diterbitake dening PRB, nanging angka sing disaranake, utamane babagan efisiensi biaya, ora disarujuki dening Negara Anggota lan target kinerja Uni sing wis diowahi kanggo jaringan ATM kanggo periode referensi kaping telu (2020-2024) saiki dadi daya tarik. 

 Nalika penurunan lalu lintas drastis lan ATCEUC setuju karo prinsip manawa pangguna ruang udhara ora kudu ditinggalake dhewe (lan durung…), krisis iki ora bisa digunakake minangka alesan kanggo ngetrapake langkah finansial sing ora bisa dibenerake ing ANSP pas ing wayah wigati nalika umume butuh investasi ing teknologi sing luwih anyar supaya siap siyap.