Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| Lengganan | Media Sosial Kita|

Pilih basa sampeyan

Umume bathi sing akeh banget wis dikembalikan menyang pangguna ruang angkasa ing taun n + 2 lan ora ana pengaruhe marang sing mbayar nyata (amarga, kaya sing diarani EUROCONTROL. "Airlines njupuk biaya liwat 'rute' lan biaya bandara, saengga pungkasane penumpang, utawa kapal pengirim barang, mbayar”) nanging mung ing laporan finansial pangguna Airspace. 

666

Mekanisme kasebut ing ndhuwur nyegah ANSP kanggo ngirit dana kasebut sing bisa mbantu krisis sistemik kaya saiki lan Amerika Serikat dipeksa, ing endi wae bisa, kanggo mbiayai ANSP kanggo njaga kapabilitas infrastruktur sajrone krisis. 

Saiki yen angin wis ganti lan pangguna ruang udara dijaluk supaya penumpang lan pengirim ongkos sing luwih dhuwur kanggo terus mabur ing langit Eropa sing aman, dheweke nangis njaluk potongan biaya luwih akeh lan efisiensi sing, yen bisa, bakal mbantu dheweke mung ing wektu sing cendhak banget nanging bakal ninggalake ANSP ing jejere bangkrut operasional ing wektu medium. 

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, biyen biaya sing nyata saiki durung saya mundhak kaya lalu lintas lan iki minangka salah sawijining sebab sing nyebabake "Kapasitas crunch" ngalami ing 2018 lan 2019. 

Saiki, amarga alasan sing padha lan spekuler, biaya ora bisa dikurangi ing ngisor ambang tartamtu. Infrastruktur ATM wis nuduhake peran dhasar kanggo njaga kohesi ing antarane Negara Anggota sanajan ora ana lalu lintas "komersial" lan saiki kudu dijaga lan ditingkatake kanggo ngindhari "Ketentuan crunch" sanalika lalu lintas bali menyang level pra-kovalen. 

Liwat lalu lintas udhara kanthi bertahap lan kebutuhan kanggo ANSP kanggo mesthekake kapasitas sing dibutuhake kudu dipikirake kanggo ngindhari ikicrunch"Lan pendapat kita yaiku kerangka kerja hukum sing saiki ditliti ing Komite Banding kudu mesthekake manawa kabeh pemangku kepentingan penerbangan duwe sarana sing dibutuhake kanggo ndhukung kohesi ing antarane warga Eropa, keamanan lan gaya urip. 

Ngelingi poin ing ndhuwur, ATCEUC njaluk sing tanggung jawab kanggo ngevaluasi lan milih proposal apa wae babagan masa depan sistem ATM, kalebu pendanaan, supaya bisa tliti kanthi tliti babagan konsekuensi keputusan jangka menengah lan jangka panjang, ing nasional utawa ing tingkat pan-Eropa. 

Kontrol Lalu Lintas Udara Koordinasi Uni Eropa (ATCEUC) digawe ing taun 1989 lan saiki kasusun saka 32 serikat pekerja profesional lan otonom sing makili luwih saka 14000 Pengendali Lalu Lintas Udara (ATCO) lan Personel Elektronik Keselamatan Lalu Lintas Udara (ATSEP) ing saindenging Eropa. ATCEUC minangka bagean saka "Dialog Sosial Sektor Uni Eropa - Penerbangan Sipil" ing lapangan manajemen lalu lintas udara lan diakoni minangka anggota lengkap ICB. ATCEUC karo para ahli melu ing saben klompok kerja sing swarane para Anggota bisa uga kudu diandharake: SESAR JU, TSG, EGHD, EASA STeB, EASC, ASPReT, Mitra ATM lan lokakarya utawa program liyane ing framework EUROCONTROL lan Komisi Eropa. 

Print Friendly, PDF & Email
>