Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional angkara Jerman Breaking News News Pengumuman Pers Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Fraport kanggo Nanggung Tanggung jawab Manajemen lan Kinerja Pemeriksaan Keamanan ing Bandara Frankfurt wiwit taun 2023

Fraport sukses nyelehake masalah obligasi
Fraport sukses nyelehake masalah obligasi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pamrentah Jerman Tetep Ngawasi Regulasi. Reorganisasi Dileksanakake kanthi Semangat Kemitraan Wiwit tanggal 1 Januari 2023, pejabat Jerman Federal bakal ngirim tanggung jawab kanggo organisasi, pendanaan, manajemen, lan kinerja keamanan penerbangan ing Bandara Frankfurt menyang Fraport AG.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Fraport AG lan Kementerian Dalam Negeri, Bangunan lan Komunitas Federal Jerman (BMI) mlebu kontrak kanggo transfer tugas manajemen keamanan
  2. Fraport dadi tanggung jawab kanggo organisasi, manajemen lan kinerja mriksa keamanan bandara
  3. Polisi Federal bakal terus ngawasi skrining - Keamanan tetep dadi prioritas utama - BMI lan Fraport kanggo miwiti bab anyar ing kemitraan kasebut

Serah tugas kasebut dipimpin dening kontrak antara Fraport AG lan Kementerian Dalam Negeri, Bangunan lan Komunitas Federal (BMI) sing ditandatangani bubar loro kalorone.

Ketua dewan eksekutif Fraport AG, Dr. Stefan Schulte, ujar: "Kita bakal ngatur manajemen keamanan penerbangan ing Bandar Udara Frankfurt wiwit taun 2023. Nalika iki mbutuhake tanggung jawab gedhe, bakal ngidini kita ngetrapake pengalaman lan keahlian kanggo manajemen operasional skrining proses - nyebabake nyuda wektu tunggu, kanggo entuk manfaat saka kabeh penumpang. ”

Sadurunge wabah pandemi virus corona, wektu tunggu ing pos pemeriksaan Bandara Frankfurt minangka salah sawijining panyebab utama keluhan para penumpang lan maskapai penerbangan. Kanthi tanggung jawab kanggo tugas skrining, Fraport ngarep-arep bisa ngetrapake manajemen integral kanggo mayoritas proses sing diadhepi penumpang kanggo entuk efisiensi sing luwih gedhe lan bisa nyuda wektu tunggu. 

Schulte nambahake: "Negosiasi karo Menteri lan Polisi Federal banget konstruktif. Muga-muga matur nuwun kanthi sanget kanggo hubungan kerja sing positif lan semangat kepercayaan sing diraeni ing taun-taun pungkasan. Bebarengan, kita bakal terus njamin keamanan lan keamanan penumpang tetep dadi prioritas utama. ”

Saliyane organisasi, manajemen lan kinerja mriksa keamanan, Fraport bakal tanggung jawab kanggo pengadaan peralatan keamanan wiwit tanggal 1 Januari 2023, uga kanggo ngitung biaya sing cocog lan maskapai invoice. 

Khusus, kanggo netepi persyaratan sing ditemtokake dening Polisi Federal, Fraport bakal mutusake 

  • Nalika garis keamanan dibukak lan ditutup.
  • Pira staf sing bakal digunakake ing saben baris.
  • Piranti sing wis disertifikasi BMI sing bakal dituku.
  • Piranti sing wis disertifikasi BMI sing bakal dikirim ing pos pamriksan.
  • Kepiye proses mriksa keamanan bakal diatur kanthi istilah konkrit. 
  • Panyedhiya layanan sing bakal dikontrak kanggo nindakake kir.

Dr. Pierre Dominique Prümm, anggota dewan Fraport lan Direktur Eksekutif Penerbangan lan Infrastruktur, nerangake: "Polisi Federal tetep tanggung jawab kanggo kabeh masalah sing gegandhengan karo keamanan lan netepake persyaratan sing kudu kita tuntas. Iki njamin manawa keamanan tetep dadi prinsip sing penting. " 

Kanthi tembung liyane, sanajan tugas manajemen ditransfer menyang Fraport, BMI tetep dadi otoritas keamanan penerbangan paling senior ing Jerman. Menteri nemtokake jinis pamriksa keamanan sing bakal digawe, lan nemtokake piranti sing bakal digunakake. Akibate, staf perusahaan keamanan sing dikontrak bakal nindakake cek atas jenenge Fraport AG, nanging sesuai karo spesifikasi Kementerian, lan ing sangisoré pengawasan Kepolisian Federal. Staf sing nindakake skrining kudu memenuhi persyaratan lan nduweni kualifikasi sing ditemtokake dening panguwasa pamrentah. 

Prümm nambahake: "Kanthi kerjasama sing erat karo pejabat federal, saiki kita bakal pindhah kanthi cepet kanggo nyusun rencana infrastruktur lan nggawe parameter kanggo kolaborasi mbesuk karo panyedhiya layanan kanggo pemrograman keamanan. Rencana strategis lan operasional kanggo organisasi lan kinerja mriksa keamanan uga bakal dikoordinasi karo agensi pamrentah sing cocog lan maskapai penerbangan. " 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.