Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Hak-hak manungsa News Mbangun maneh tanggung jawab Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Arab Saudi nglarang warga sing durung divaksinasi arep kerja

Arab Saudi nglarang warga sing durung divaksinasi arep kerja
Arab Saudi nglarang warga sing durung divaksinasi arep kerja
ditulis dening Harry Johnson

Sawise nampa jab vaksin coronavirus bakal dadi prasyarat kanggo anane para pekerja ing papan kerja kanggo kabeh sektor

Print Friendly, PDF & Email
  • Pejabat Saudi nyaranake warga negara supaya siyap kanggo vaksinasi
  • Dokter Saudi saiki wis ngatur luwih saka 10 yuta dosis vaksin nganti saiki
  • Minggu kepungkur, Arab Saudi mutusake nglarang warga sing durung divaksinasi lunga menyang luar negeri

Arab Saudi Menteri Sumber Daya Manusia lan Pembangunan Sosial ngumumake manawa warga kerajaan sing ora divaksinasi marang COVID-19 dilarang mlebu kerja.

"Sawise nampa jab vaksin coronavirus bakal dadi prasyarat kanggo ngarsane para pekerja ing papan kerja kanggo kabeh sektor - organisasi publik, swasta lan amal," ujare pejabat Saudi. Mula, pihak berwenang nyaranake warga supaya siyap vaksinasi.

Tanggal pas aturan anyar sing berlaku durung dingerteni. Menteri kasebut wis janji bakal ngumumake sakcepete, uga kanggo njlentrehake kepiye aturan kasebut bakal ditindakake.

Pungkasan minggu kepungkur, Arab Saudi mutusake nglarang warga sing ora divaksinasi kanggo lelungan menyang luar negeri. Wiwit tanggal 17 Mei taun iki, mung wong-wong sing divaksinasi siji utawa rong dosis 14 dina sadurunge lelungan bakal bisa ninggalake negara kasebut.

Nganti saiki, dokter kerajaan wis nyuntikake luwih saka 10 yuta dosis ing total populasi Arab Saudi yaiku 34 yuta wong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.