Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

IATA: Munggah ing biaya bandara Spanyol bakal ngrusak pemulihan ekonomi, gawe lara

IATA: Munggah ing biaya bandara Spanyol bakal ngrusak pemulihan ekonomi, gawe lara
Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA
ditulis dening Harry Johnson

AENA ngusulake nambah biaya pangguna ing 46 bandara sing beroperasi ing saindenging Spanyol

  • Permintaan penumpang ambruk nganti 76% ing taun 2020 lan ora samesthine pulih nganti taun 2024
  • Nomer tujuan kanthi link langsung menyang Spanyol mudhun saka 1,800 (2019) dadi 234 (2020)
  • Luwih saka 1.1 yuta proyek Spanyol wis ilang utawa duwe risiko lan luwih saka EUR 60 milyar PDB ilang

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngelingake manawa usulan-usulan AENA kanggo nambah biaya pangguna ing 46 bandara sing dioperasikake ing saindenging Spanyol bisa ngrusak pemulihan ekonomi lan lapangan kerja Spanyol saka COVID-19. 

Usulan-usulan sing diwenehake menyang DGAC kanggo disetujoni kalebu panjaluk nambah biaya nganti 5.5% sajrone limang taun. Dheweke uga bakal mbukak lawang supaya AENA mbalekake bathi sing ilang amarga krisis COVID-19, kanggo layanan sing ora nate dioperasikake, utawa maskapai sing ora bisa diakses.

"Seluruh industri penerbangan ana ing krisis. Kabeh wong kudu nyuda biaya lan nambah efisiensi kanggo ndandani kerusakan finansial COVID-19. Sawise nganalisis kahanan AENA, maskapai percaya manawa AENA bisa nyuda biaya nganti 4%. Dadi ngusulake ngirim beban pemulihan finansial menyang pelanggan kanthi kenaikan 5.5% ora tanggung jawab. DGAC kudu langsung nolak panjaluk kasebut lan nuntut AENA supaya bisa kerja sama maskapai ing rencana pemulihan sing disepakati bebarengan, "ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA.

Pra-pandemi, AENA ngumumake dividen EUR 2.59 milyar sajrone periode 2017-19, lan duwe sawetara opsi kanggo nutup kerugian. "AENA bisa kanthi gampang mbiayai kerugian jangka pendek tanpa nambah biaya kanggo para pelanggan. Iki nduweni rating kredit sing apik kanggo ngakses finansial. Para pemegang saham wis entuk hadiah kanthi apik lan saiki kudu nuduhake sawetara rasa nyeri. Lan, kaya industri liyane, kudu ndeleng efisiensi operasional kanggo ngasorake biaya, sing paling murah ing Eropa, "ujare Walsh.

Sektor transportasi udara sing sehat - kanthi kabeh pihak fokus kanggo nyuda biaya - bakal kritis kanggo mbalekake saka pengaruh sing ditrapake COVID-19 ing sektor pariwisata lan transportasi: 

  • Permintaan penumpang ambruk nganti 76% ing taun 2020 lan ora samesthine pulih nganti taun 2024
  • Nomer tujuan kanthi link langsung menyang Spanyol mudhun saka 1,800 (2019) dadi 234 (2020)
  • Luwih saka 1.1 yuta proyek Spanyol wis ilang utawa duwe risiko lan luwih saka EUR 60 milyar PDB ilang
  • Kontribusi wisata lan pariwisata menyang ekonomi Spanyol mudhun saka 12% dadi 4%. 

“Pemulihan awal plancongan lan pariwisata penting kanggo sukses ekonomi Spanyol. Nanging biaya sing luwih dhuwur bakal nundha rebound pariwisata lan njaga risiko pegawean. AENA kudu eling karo kepentingan jangka panjang saka para pemegang saham lan negara. Lan kalorone luwih disedhiyakake karo infrastruktur bandara sing hemat biaya. Pamrentah Spanyol kanthi aktif ngupayakake mbukak wates lan miwiti maneh lelungan udara. AENA kudu menehi kontribusi kanggo gaweyan kasebut, ora nyipta alangan dalan sing katon ringkes lan mandhiri, "ujare Walsh.