Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Plancongan AS: Nyelehake US ing dhaptar UK Amber ora ana artine

Pilih basa sampeyan

Gloria Guevera, Presiden & CEO saka Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC), ngandika:

"Kita welcome langkah awal pisanan iki dening pamrentah Inggris kanggo miwiti mbukak lawang kanggo lelungan internasional kanthi ngumumake sistem 'lampu lalu lintas' saiki.

"Nanging, maskapai penerbangan lan sektor Pariwisata & Pariwisata sing luwih akeh bakal kuciwa amarga AS, sing duwe tingkat sukses vaksinasi sing padha, ora kalebu ing 'dhaptar hijau' amarga bakal ngaktifake lelungan transatlantik, sing bakal nggawe garis vital kanggo sektor kasebut ing rong pasar Travel & Pariwisata paling gedhe ing saindenging jagad.

"Inggris minangka ekonomi G20 paling gedhe nomer papat ing babagan lelungan Internasional & Pariwisata saka lelungan bisnis, sing regane 7.5 milyar ing taun 2019, sadurunge pandemi kasebut nyerang sektor kasebut.

"Nalika kita ngerti manawa nglindhungi kesehatan umum kudu dadi prioritas, Inggris dadi ati-ati banget lan berisiko bakal kelangan keunggulan kompetitif sing dimenangake nalika diluncurake vaksin awal kanthi alon banget supaya ora bisa lelungan internasional.

"Wisatawan lan turis bisnis bakal kuciwa karo kabar saiki, amarga sawetara negara kasebut ana ing 'dhaptar hijau', dene Eropa nyolong pawai ing Inggris kanthi terus mbukak lan nyambut tamu maneh.

"Kita uga kuciwa yen para pelancong ing Inggris ngarep-arep mbayar tes PCR sing larang, sanajan lelungan saka negara-negara sing duwe dhaptar hijau. Iki bakal nggawe preinan asing ora cocog kanggo akeh kulawarga.

"Kita meksa pamrentah Inggris supaya bisa kerja bareng karo para panyedhiya kanggo nawakake tes sing luwih efektif kanggo para wisatawan Inggris, utawa nampa tes antigen sing luwih terjangkau, nanging luwih cepet lan efektif.

"Sawise entuk kontribusi paling gedhe tumrap PDB saka Travel & Pariwisata saka 10 pasar global sing paling penting - kanthi 62.5% sing kaget - Inggris ora bisa ngati-ati."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.