Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK USA Breaking News Maneka Warta

Plancongan AS: Nyelehake US ing dhaptar UK Amber ora ana artine

Plancongan AS: Nyelehake US ing dhaptar UK Amber ora ana artine
Plancongan AS: Nyelehake US ing dhaptar UK Amber ora ana artine
ditulis dening Harry Johnson

Keputusan UK kanggo nyelehake Amerika Serikat ing status kuning kuning kanggo mbukak maneh mung ora didhukung dening ilmu pengetahuan

Print Friendly, PDF & Email

Asosiasi Plancongan AS Presiden lan CEO Roger Dow ngetokake pratelan ing ngisor iki babagan rilis "sistem lampu lalu lintas" Inggris kanggo lelungan internasional:

"Keputusan Inggris kanggo nggawe Amerika Serikat ing status ambar kanggo mbukak maneh mung ora didhukung dening ilmu pengetahuan. Nempatno AS ing status ambar ora nggatekake data ilmiah babagan kenaikan tingkat vaksinasi, tingkat infeksi sing luwih murah lan AS duwe strategi sing pas kanggo nyuda resiko.

"AS kudu nduduhake kepemimpinan lan teka ing meja karo Inggris lan nambah dialog supaya bisa mbukak maneh lelungan karo salah sawijining mitra internasional sing paling penting.

"Ekonomi AS bakal kelangan $ 262 milyar lan 1.1 yuta kerja yen watese tetep ditutup, lan menehi roadmap lan garis wektu kanggo nggawe koridor perjalanan AS-UK kanthi risiko murah kanggo negara kasebut lan menehi hadiah kanthi ekonomi."

Kapan aturan anyar diwiwiti?

Saka 12.01 esuk tanggal 17 Mei. Nganti saiki, wong kudu nggawa formulir deklarasi sing ngemot salah sawijining alesan sing cukup, kalebu kerja penting, pendhidhikan, kanggo ngurus utawa rawuh ing pemakaman utawa melu olahraga elit.

Apa tegese dhaptar ijo, kuning lan abang kanggo para plancong?

Dhaptar warna saben negara sing bakal ditemtokake bakal nemtokake manawa lan kapan penumpang sing teka teka kudu karantina.

Wong sing teka ing negara dhaptar ijo butuh tes COVID sadurunge budhal, lan dheweke ora prelu ngisolasi babar pisan. Dheweke kudu melu tes PCR ing dina kaping loro sawise tekane. Tes PCR ditemtokake amarga luwih akurat tinimbang tes aliran lateral.

Sing mlebu Inggris saka negara ambar bakal butuh tes COVID sadurunge budhal, kudu ngisolasi ing omah suwene 10 dina lan njaluk tes PCR ing dina loro lan wolung dina. Dheweke isih bisa nggunakake sistem tes-kanggo-rilis ing dina kaping lima, asil tes negatif tegese bisa mungkasi karantina kanthi cepet.

Pelancong sing teka ing negara dhaptar abang butuh tes COVID sadurunge budhal, ngalami karantina dikelola ing hotel sajrone 10 dina sing ora bisa dipotong maneh, lan entuk tes PCR dina loro lan wolung dina.

Pamrentah Inggris ujar manawa masarakat ora kudu plancong ing negara kuning lan abang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.