Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

MAP International tetep ngirim bantuan kanggo korban jeblugan gunung geni La Soufrière ing St.

MAP International tetep ngirim bantuan kanggo korban jeblugan gunung geni La Soufrière ing St.
MAP International tetep ngirim bantuan kanggo korban jeblugan gunung geni La Soufrière ing St.
ditulis dening Harry Johnson

Letusan gunung berapi La Soufrière St. Vincent tanggal 9 April, meksa 20,000 wong ngungsi, lan ewonan warga turu ing papan perlindungan darurat

  • MAP International minangka organisasi kesehatan global sing misi menehi obat lan pasokan kesehatan kanggo populasi sing paling rentan ing donya
  • MAP International nyiyapake wadhah 40 kaki sing diisi karo obat-obatan, suplai, saringan banyu, Cairan IV, disinfektan, kemul lan produk higienis
  • Kolaborasi karo mitra lan donor nggawe MAP efektif kanggo upaya ngatasi bencana

MAP International, organisasi kesehatan global sing misine arep nyedhiyakake obat-obatan lan pasokan kesehatan kanggo masarakat sing paling rentan ing donya, terus menehi tanggapan pitulung bencana kanggo mbantu korban letusan gunung berapi St Vincent La Soufrière sing kedadeyan tanggal 9 April, meksa 20,000 wong kanggo evakuasi, lan ninggalake ewonan warga sing turu ing papan perlindungan darurat.

PETA Internasional wiwitane kerja sama karo Food For The Poor kanggo ngirim luwih saka 1,000 Alat Kesehatan Bencana (DHK) menyang St. Lucia minangka bantuan langsung kanggo evakuasi St. Ing minggu sabanjure, organisasi kasebut bakal nerusake upaya bencana. Kira-kira 15 persen populasi pulau kasebut tetep ana ing papan perlindungan sementara. DHK MAP International ndhukung wong sing manggon ing papan perlindungan suwene seminggu. DHK kalebu tisu antiseptik, sabun, pasta gigi, sikat untu lan barang-barang penting liyane.

Perusahaan Perusahaan Johnson lan Johnson kanthi kemitraan karo Yayasan Johnson lan Johnson, mitra korporat MAP International sing wis suwe, kanthi murah menehi 20 Paket Misi Medis J&J kanggo mbantu korban bencana. Saben paket kasebut kalebu campuran produk konsumen lan pasokan kesehatan, kayata topeng, solusi rehidrasi oral, analgesik lan vitamin kanggo bocah lan wong diwasa.

MAP International nyiapake wadhah 40 kaki sing diisi karo obat-obatan, pasokan medis, saringan banyu, Cairan IV, helm keamanan, rompi safety, disinfektan, kemul lan produk higienis. DHK tambahan bakal dikirim menyang St.Vincent karo mitra MAP International.

Saliyane kemitraan kasebut, karyawan Edwards Lifesciences ngewangi MAP International kanthi ngemas DHK kanggo dikirim langsung menyang World Pediatric Project, salah sawijining mitra MAP ing lapangan St. Vincent. Proyek Pediatrik Dunia nduweni komitmen kanggo nyengkuyung bocah lan kulawarga St.Vincent lan Grenadines.

Jodi Allison, Wakil Presiden Global Giving MAP International, ujar manawa kolaborasi karo mitra lan donatur yaiku sing nggawe MAP efektif ing upaya penanggulangan bencana. "Kemitraan - manawa karo perusahaan gedhe, organisasi layanan ing negara, utawa gereja lokal - minangka kunci supaya MAP bisa nggayuh akeh wong kaya sing kita lakoni. Pandonga kita karo wong-wong sing slamet saka letusan gunung geni La Soufrière lan kita komitmen kanggo terus kolaborasi iki karo mitra kanggo ngirim alat bantuan kanggo wong-wong sing ngalami musnah ing St.Vincent. ”