Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Anguilla ngumumake tanggal 25 Mei dibukak maneh

Anguilla nganyari protokol kesehatan umum kanggo para pengunjung
Silver Airways bali ing langit ing Anguilla

Anguilla wis nyuda wektu karantina kanggo pengunjung sing divaksinasi kanthi lengkap ing negara kasebut wiwit dina Selasa, 25 Mei 2021.

  1. Sawise penutupan suwene wulan amarga klompok kasus COVID-19, Anguilla siyap dibukak maneh sajrone seminggu setengah.
  2. Periode karantina kanggo para plancong sing divaksinasi wis dikurangi nganti 7 dina.
  3. Vaksinasi kanthi lengkap tegese nampa dosis pungkasan vaksin paling ora 3 minggu sadurunge tekan pulau kasebut.

Dina iki Pamrentah Anguilla ngumumake manawa wates pulau kasebut bakal dibukak maneh kanggo pengunjung tanggal 25 Mei 2021. Iki sawise penutupan suwene wulan kanggo manajemen efektif kluster kasus COVID-19 aktif, sing diidentifikasi tanggal 22 April.  

Amarga penahanan kluster sing sukses anyar iki, lan program vaksinasi sing maju ing pulau, Pamrentah Anguilla wis nyuda periode karantina dadi pitung (7) dina kanggo para pengunjung sing divaksinasi kabeh; tegese para pengunjung sing wis ngombe vaksin pungkasan paling ora telung minggu sadurunge tekan pulau.   

"Kita ngalami kemunduran sementara nalika kudu nutup wates tanggal 22 April," ngumumake Hon. Pariwisata Sekretaris Parlementer, Ibu Quincia Gumbs-Marie. "Kita tumindak kanthi cepet lan ngetrapake sawetara langkah proaktif kanggo ngatur lan ngemot klompok infeksi iki, bebarengan karo jangkauan vaksinasi sing saya akeh. Asilé yaiku kita yakin saiki bisa aman mbukak maneh kanthi aman nglindhungi kesehatan warga lan pengunjung. ”

Langkah-langkah sing sadurunge dirilis bakal tetep ana: