Anguilla ngumumake tanggal 25 Mei dibukak maneh

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pengunjung Vaksinasi lan Non Vaksinasi

  • Ndhaptar ijin mlebu.
  • Nyedhiyakake bukti babagan jaminan asuransi kesehatan (syarat iki mung kanggo pengunjung sing ora divaksinasi).
  • Gawe tes RT-PCR negatif sing diwenehake 3 nganti 5 dina sadurunge tekan pulau.
  • Jalani tes PCR nalika teka ing pelabuhan entri.
  • Periode karantina kanggo para pelancong kanthi bukti vaksinasi COVID- 19 kanthi dosis pungkasan sing ditindakake paling ora telung minggu (21 dina) sadurunge tanggal kedatangan bakal dikurangi dadi 7 dina. (Karantina pelancong sing ora divaksinasi tetep 10-14 dina gumantung saka negara asale).
  • Kulawarga lan / utawa klompok multi-generasi kanthi campuran wong sing divaksinasi lan divaksinasi kabeh kudu karantina sajrone 10 dina, nggunakake layanan jangka pendek sing wis disetujoni.
  • Tes COVID-19 Rapid Antigen sing disetujoni PHE bakal disetujoni kanggo digunakake kanggo wong sing mbutuhake tes kanggo lelungan terus. Tes iki ora bakal digunakake kanggo wong sing mlebu Anguilla utawa metu saka karantina.
  • Biaya kanggo pengunjung $ 300 kanggo saben + $ 200 kanggo wong tambahan sing lagi aplikasi.
  • Biaya kanggo pengunjung sing nginep ing akomodasi pribadi yaiku:                    
    1) wong sing divaksinasi $ 300 kanggo wong + $ 200 kanggo wong tambahan.
    Wong sing plancongan klompok (luwih saka 10 wong) kudu divaksinasi kanggo mlebu lan nganakake rapat umum ing Anguilla, konferensi, pesta pernikahan, lsp.
  • Layanan Spa, Gym, lan Kosmetologi bakal diidini tamu sing ora suwe yen staf lan tamu wis divaksinasi kabeh, yaiku telung minggu kepungkur wiwit dosis akhir vaksin sing disetujoni.

1 Juli 2021 | Pengunjung Vaksinasi

  • Kabeh pengunjung menyang Anguilla sing layak divaksinasi marang COVID-19 wajib divaksinasi kabeh paling ora telung minggu sadurunge teka.
  • Pelancong kanthi bukti vaksinasi COVID-19 sing lengkap ora diwajibake karantina nalika teka yen dosis vaksin pungkasan diwenehake paling ora telung minggu sadurunge tanggal tekane.
  • Wong sing mlebu Anguilla kudu ngasilake tes COVID-19 negatif sing diterbitake 3-5 dina sadurunge teka.
  • Wong sing divaksinasi kanthi lengkap ora bakal dites nalika teka.
  • Pengunjung kudu njaluk ijin mlebu.
  • Ora dibutuhake bukti asuransi kesehatan.
  • Ora ana biaya kanggo mlebu.
  • Kulawarga multi-generasi lan / utawa klompok kanthi campuran individu sing ora layak kanggo vaksin (yaiku bocah), ora prelu karantina, nanging butuh tes PCR negatif sing disedhiyakake 3-5 dina sadurunge tekane, lan bisa uga dites nalika teka lan sabanjure sajrone nginep. Tes kasebut bisa uga dikenani biaya.

"Anguilla tetep dadi tujuan sing dikepengini lan digoleki, sing kacetha nalika pesenan maju kanggo akhir minggu Dina Peringatan lan liya-liyane, ”Ujare Direktur Pariwisata, Ibu Stacey Liburd. "Kita ngarep-arep bisa nampani akeh tamu sing mbaleni lan ngenalake kanca anyar menyang Anguilla, sing bakal nemokake dhewe apa sing nggawe pulau kita dadi tujuan sing luar biasa."

Kolega Otoritas Kesehatan lan Kesehatan miwiti nelusuri kontak agresif kanggo ngenali saben wong ing kluster anyar. Ing tanggal 6 Meith, 1,460 wong wis dites, lan 64 kasus positif kasebut diidentifikasi. Kabeh wong sing diidentifikasi diselehake ing karantina lan diawasi sajrone pulih. Pamrentah uga nggedhekake situs vaksinasi ing saindenging pulau kanthi upaya gabungan kanggo nggayuh target 70% penduduk penduduk Anguilla, sing bakal nyuda kemungkinan panularan virus kanthi drastis. Ing tanggal 5 Mei 2021 ana vaksin 8,007 wong sing kacathet ing vaksin yaiku 7,332 wong sing nampa dosis kaping pisanan, yaiku 1% saka target target yaiku 58 wong. Nganti saiki, 12,600 wong sing wis nampa dosis kaping 3,173.

Pamrentah Anguilla terus nganyari warga negara lan komunitas pariwisata babagan status pandemi ing pulau kasebut ing acara ringkes sing disiarkan langsung ing kaca Facebook.

Kanggo informasi lelungan babagan Anguilla, bukak situs web resmi Dewan Pariwisata Anguilla: www.IvisitAnguilla.com/ uwal; tindakake ing Facebook: Facebook.com/AnguillaOfficial; Instagram: @Anguilla_Tourism; Twitter: @Anguilla_Trsm, Hashtag: #MyAnguilla.

Babagan Anguilla

Ditutup ing sisih Karibia sisih lor, Anguilla minangka kaendahan sing isin lan eseman sing anget. Dawane karang lan watu gamping sing langsing katon ijo, pulau kasebut dihiasi 33 pesisir, dianggep para wisatawan sing cerdas lan majalah wisata paling apik, sing paling apik ing saindenging jagad. Pemandangan kuliner sing apik, macem-macem akomodasi berkualitas kanthi macem-macem rega, macem-macem atraksi lan tanggalan festival sing apik nggawe Anguilla dadi tujuan sing apik lan apik.

Anguilla pancen ora ana ing dalan, dadi tetep dadi karakter sing narik kawigaten lan daya tarik. Nanging amarga bisa gampang tekan saka rong gerbang utama: Puerto Rico lan St. Martin, lan kanthi udhara pribadi, iku mlumpat lan ucul.

Asmara? Keanggunan sikil? Gaun apik? Lan kabegjan sing ora rame? Anguilla yaiku Ngluwihi Luar Biasa.

Warta liyane babagan Anguilla

#banget plancongan

Print Friendly, PDF & Email