Breaking News Internasional Macan Watesan Seychelles Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Seychelles tetep aman ing tengah keluhan tes COVID-19

Pilih basa sampeyan
Seychelles tetep aman ing tengah keluhan tes COVID-19

Dewan Pariwisata Seychelles ujar manawa tujuan kasebut aman kanggo dikunjungi, kanthi nolak pratelan manawa otoritas kesehatan Seychelles nerbitake asil tes COVID-19 "palsu".

Print Friendly, PDF & Email
  1. Laporan sing ujar Seychelles menehi asil tes "ora akurat" muncul ing pers Israel lan media sosial.
  2. CEO Dewan Pariwisata Seychelles ujar manawa ora ana gunane Seychelles kanggo ngganggu tes COVID.
  3. Nanging, Seychelles ora bisa ngidini tamu metu saka negara kasebut yen dites positif, sing tundhuk karo negara lan langkah-langkah kesehatan lan internasional.

Laporan awal sing nuntut Seychelles menehi asil tes "ora akurat" muncul ing pers Israel lan media sosial sawise sawetara warga negarane positif nalika metu saka tujuan preinan. 

Seychelles Kategorine mbantah tuduhan kasebut, negesake manawa ora kapentingan tujuane supaya frustrasi para tamu nalika budhal, luwih-luwih amarga pariwisata kudu mbangun ekonomi.

Kepala Eksekutif Dewan Pariwisata Seychelles, Sherin Francis, ujar manawa ora ana gunane Seychelles kanggo ngganggu tes COVID amarga iki bakal langsung nambah statistik lan nggambarake negatif babagan tujuan kasebut.

"Sawise pirang-pirang wulan berjuang kanggo miwiti maneh industri pariwisata, Seychelles tekad kanggo njamin manawa kabeh tamu nglampahi wektu sing ora bisa dilalekake ing pulau-pulau lan seneng nalika pungkasan nginep. Ora bakal produktif yen ora, "jarene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.