Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Seychelles tetep aman ing tengah keluhan tes COVID-19

Seychelles tetep aman ing tengah keluhan tes COVID-19

Dewan Pariwisata Seychelles ujar manawa tujuan kasebut aman kanggo dikunjungi, kanthi nolak pratelan manawa otoritas kesehatan Seychelles nerbitake asil tes COVID-19 "palsu".

  1. Laporan sing ujar Seychelles menehi asil tes "ora akurat" muncul ing pers Israel lan media sosial.
  2. CEO Dewan Pariwisata Seychelles ujar manawa ora ana gunane Seychelles kanggo ngganggu tes COVID.
  3. Nanging, Seychelles ora bisa ngidini tamu metu saka negara kasebut yen dites positif, sing tundhuk karo negara lan langkah-langkah kesehatan lan internasional.

Laporan awal sing nuntut Seychelles menehi asil tes "ora akurat" muncul ing pers Israel lan media sosial sawise sawetara warga negarane positif nalika metu saka tujuan preinan. 

Seychelles Kategorine mbantah tuduhan kasebut, negesake manawa ora kapentingan tujuane supaya frustrasi para tamu nalika budhal, luwih-luwih amarga pariwisata kudu mbangun ekonomi.

Kepala Eksekutif Dewan Pariwisata Seychelles, Sherin Francis, ujar manawa ora ana gunane Seychelles kanggo ngganggu tes COVID amarga iki bakal langsung nambah statistik lan nggambarake negatif babagan tujuan kasebut.

"Sawise pirang-pirang wulan berjuang kanggo miwiti maneh industri pariwisata, Seychelles tekad kanggo njamin manawa kabeh tamu nglampahi wektu sing ora bisa dilalekake ing pulau-pulau lan seneng nalika pungkasan nginep. Ora bakal produktif yen ora, "jarene.