Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

3.1 yuta warga Rusia dilarang ninggalake Rusia amarga utang sing durung dibayar

3.1 yuta warga Rusia dilarang ninggalake Rusia amarga utang sing durung dibayar
3.1 yuta warga Rusia dilarang ninggalake Rusia amarga utang sing durung dibayar
ditulis dening Harry Johnson

Antarane Januari nganti Maret 2021, bailiff nerbitake luwih saka 3.1 yuta keputusan sing nglarang wong utang ora ninggalake Rusia

  • Larangan perjalanan bisa dileksanakake nalika utang wong ngluwihi 30,000 rubel ($ 406)
  • Utang sing duwe utang bocah ora dilelehake saka negara kasebut nalika utange ngluwihi 10,000 rubel ($ 135)
  • Total 3.8 yuta warga Rusia ngadhepi larangan lelungan ing wiwitan taun

Miturut Rusia Layanan Bailiff Federal, luwih saka telung yuta warga Federasi Rusia dilarang metu saka negara kasebut amarga utang sing kelalen.

Federal Bailiff Service ujar manawa larangan lelungan biasane dileksanakake marang wong sing duwe utang dhukungan bocah, utangan lan utilitas. Luwih saka 120 milyar rubel ($ 1.6 milyar) dikoleksi saka utang kaya ngono taun kepungkur.

Data saiki nuduhake manawa ing antarane Januari lan Maret 2021, bailiff nerbitake luwih saka 3.1 yuta keputusan sing nglarang debitur ninggalake Rusia. Udakara 225,000 keputusan kasebut gegayutan babagan pambayaran pambiyantu bocah sing wis tundha. Luwih saka sangang milyar rubel ($ 122 yuta) dikoleksi saka utang ing telung wulan. Ana 3.8 yuta wong sing ngadhepi larangan lelungan ing wiwitan taun.

Ing Rusia, bailiff duwe wewenang kanggo ngetrapake larangan lelungan nalika utang wong ngluwihi 30,000 rubel ($ 406). Bayaran sing nyingkiri pambiyantu bocah kasebut bisa uga ora dilirwakake saka negara kasebut sawise utang ngluwihi 10,000 rubel ($ 135).