Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Minangka kasus paling dhuwur 1 yuta, Swedia kepengin weruh apa sing salah karo 'strategi COVID'

Minangka kasus paling dhuwur 1 yuta, Swedia kepengin weruh apa sing salah karo 'strategi COVID'
Minangka kasus paling dhuwur 1 yuta, Swedia kepengin weruh apa sing salah karo 'strategi COVID'
ditulis dening Harry Johnson

Badan Kesehatan Publik Swedia ngelingake manawa kahanan kasebut bisa uga saya parah sanajan vaksin kasebut

  • Korban tiwas saka COVID-19 wis tekan 14,158 ing Swedia
  • Angka korban tiwas minangka akibat saka wabah kluster ing panti jompo
  • Swedia wis nyepetake program vaksinasi ing sawetara minggu kepungkur

Swedia nyathet 691,52 kasus anyar saben 100,000 jiwa sajrone 14 dina kepungkur, dadi negara sing paling abot ing Uni Eropa, miturut data saka Pusat Eropa kanggo Nyegah lan Kontrol penyakit.

Negara Skandinavia nglaporake 1 yuta kasus COVID-19 sing dikonfirmasi nalika wingi kanthi 6,526 kasus anyar ditambahake sajrone 24 jam kepungkur.

Jumlah korban virus wis tekan 14,158 wiwit wingi ing Swedia wiwit wiwitan pandemi, miturut tanggal sing diterbitake negara kasebut Badan Kesehatan Publik.

Swedia wis nyepetake program vaksinasi ing sawetara minggu kepungkur, lan kasus COVID-19 nasional diyakini nganti mayuta-yuta, amarga Swedia bisa nyoba luwih akeh tinimbang negara liya, ujare Badan Kesehatan Publik Swedia.

Karin Tegmark Wisell, kepala departemen mikrobiologi ing Badan Kesehatan Publik, ngakoni jumlah infeksi ing Swedia wis diremehake lan siji saka patang Swedia bisa uga duwe antibodi.

Warga tuwa wis dadi korban virus iki, paling ora amarga ana kasus kematian. Nganti saiki, 9,609 kasus pati ing Swedia ditemokake ing wong umur 80 taun utawa luwih, miturut data saka Badan Kesehatan Publik.

Korban korban tewas minangka akibat saka wabah kluster ing rumah sakit, utamane nalika gelombang pertama, ujar para kritikus.