24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah LGBTQ News wong Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Inggris plancongan nanging ora nganggo Turkish Airlines, Qatar Airways, Etihad, utawa Emirates Airlines

Holland-Kaye: 'Global Britain' ora ana apa-apa tanpa uji coba COVID-19 ing bandara
'Global Britain' ora ana apa-apa tanpa uji coba COVID-19 ing bandara
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ora mung Amerika Serikat, nanging pamimpin pariwisata ing Spanyol, Italia, Bahama, Jamaika, Irlandia, lan akeh negara liyane sing rusak. Malah sing luwih rusak kudu Airlines Turki, Qatar Airways, Etihad, lan Emirat. Turki, Qatar, lan UAE ana ing dhaptar abang ing Inggris sing ndadekake transiting lan lelungan meh ora bisa ditindakake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Mung 12 negara lan wilayah sing diarani "dhaptar ijo" ing Inggris.
  2. Sawise tanggal 17 Mei, warga Inggris diidini memesan preinan menyang Portugal, Israel, Singapura, Australia, Selandia Baru, Brunei, Islandia, Gibraltar, Kepulauan Falkland, Kepulauan Faroe, Georgia Selatan, Kepulauan Sandwich, St. Helena, Tristan de Cunha , lan Pulo Ascension.
  3. Ora mung Amerika Serikat, nanging pamimpin pariwisata ing Spanyol, Italia, Bahama, Jamaika, Irlandia, lan akeh negara liyane kecewa, kecewa, lan kewatir.

Dhaptar ijo sing diterbitake dening Kantor Luar Negeri UK bakal dianyari saben 3 minggu, nanging negara bisa ditambah utawa dicopot kapan wae.

Inggris nglarang warga lan warga ing plancongan kanthi ilegal, lan tanggal 17 Mei minangka dina sihir kanggo mbalikke iki.

Panjaluk plancongan menyang Portugal, Israel, Singapura, Australia, Selandia Baru, Brunei, Islandia, Gibraltar, Kepulauan Falkland, Kepulauan Faroe, Georgia Selatan, Kepulauan Sandwich, St. Helena, Tristan de Cunha, lan Pulo Ascension bakal gedhe banget, lan industri pariwisata lan pariwisata ing negara kasebut rumangsa entuk hadiah, nanging sawetara uga kuwatir.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.