Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Indonesia Investments News wong Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Dewan Pariwisata Afrika ngembangake Aliansi Pariwisata ASEAN-Afrika

Draft otomatis
Sambutan sing apik banget kabukten amarga Dewan Pariwisata Afrika ngembangake aliansi pariwisata Afrika ASEAN

Presiden ATB Alain St.Ange saka Seychelles memimpin konsolidasi kerja sama antara Afrika lan blok ASEAN liwat FORSEAA.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Amarga COVID-19 isih ngrusak sawetara negara lan ngrusak ekonomi, Presiden Dewan Pariwisata Afrika ngupayakake nggabungake Afrika lan ASEAN.
  2. Ngembangake kemitraan bisnis cilik dianggep minangka kunci supaya bisa muter ing ekonomi lan pariwisata.
  3. Forum Ekonomi Menengah Sedheng Afrika ASEAN lagi ngidentifikasi barang-barang pilihan khusus dikhususake kanggo ekspor menyang Afrika.

FORSEAA aktif nggarap kemitraan bisnis cilik saka loro-lorone kanggo entuk keuntungan ekonomi, utamane nalika efek COVID-19 coronavirus isih dirasakake ing saindenging jagad sanajan luwih saka 1.25 milyar vaksin wis ditindakake kanthi global nganti saiki.

Alain St.Ange, tilas Menteri Pariwisata sing saiki dadi Presiden Dewan Pariwisata Afrika lan Direktur Eksekutif FORSEAA (Forum AFRICA Ekonomi Sedheng Kecil), saiki lagi kerja bareng menyang Indonesia kanggo mbantu FORSEAA nggabungake kerja sama antarane Afrika Blok ASEAN (Asosiasi Bangsa Asia Tenggara).

"Liwat FORSEAA kita ngenali barang sing dipilih khusus sing diekspor menyang Afrika ing tahap kaping pisanan kanthi pangarep-arep bisa nyuda biaya barang sing padha ing Afrika lan mbukak dalan dagang anyar kanggo pengusaha bisnis inovatif ing Afrika. Cara iki cocog banget karo Pratelan Visi & Misi FORSEAA sing wis diandharake, lan ndadekake kita bisa kerja bareng jaringan ing Afrika kanggo mbantu ngidentifikasi mitra sing bisa mbukak dalan dagang iki ing antarane rong blok - Afrika lan ASEAN, "ujare St. Ange

Presiden Dewan Pariwisata Afrika, St.Ange, njaluk Presiden Tanzania lan Kenya diskusi sing apik
Presiden Dewan Pariwisata Afrika Alain St.Ange

Bubar iki, perwakilan FORSEAA, sing dipimpin dening Direktur Eksekutif, Alain St.Ange, nyebrang Indonesia sing nutul kutha-kutha industri utama kanggo ngenali produk sing nggawe dhaptar pertama kanggo kerja sama perdagangan pimpinan FORSEAA sing anyar ing antarane Afrika lan blok ASEAN. "Antusiasme ing lapangan katon jelas, lan sambutan sing kita tekan ing kutha-kutha dadi apik. Saiki kita pindhah upaya menyang katalog kanggo muter bal, "ujare St.Ange.

Alain St.Ange wis ketemu wirausaha pariwisata, lan pangembang hotel kanggo nggarap strategi kesiapan pasca COVID-19. Strategi iki katon ing rebranding, nganyari, lan ngemot maneh ing endi lan prelu.

#rebuildingtravel #Africantourismboard #ATB #WTN

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.