Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Lelungan Rel tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Retakan ing sepur kanthi kecepatan dhuwur nyebabake 'gangguan signifikan' layanan rel Inggris

Retakan ing sepur kanthi kecepatan dhuwur nyebabake 'gangguan signifikan' layanan rel Inggris
Retakan ing sepur kanthi kecepatan dhuwur nyebabake 'gangguan signifikan' layanan rel Inggris
ditulis dening Harry Johnson

Operator sepur ngluncurake pamriksan cepet ing sepur kanthi kecepatan dhuwur sawise retak ditemokake ing kreta

Print Friendly, PDF & Email
  • Penumpang wis dielingake babagan telat lan pembatalan layanan
  • Keputusan digawe sawise retak garis rambut ditemokake sajrone perawatan rutin ing rong kereta Hitachi 800
  • Luwih saka 1,000 sepur saka armada GWR lan LNER sing bakal diawasi

The Railway Timur Lor London (LNER), Hull Train, Great Western Railway (GWR) lan TransPennine Express (TPE) nundha layanan ing London ing Setu esuk. Iki tegese layanan sepur diwatesi ing antarane Edinburgh, Newcastle marang Tyne, York, lan London.

Operator sepur ngluncurake inspeksi cepet saka kreta kanthi kecepatan dhuwur sawise retak ditemokake ing kreta. Penumpang wis dielingake babagan telat lan pembatalan layanan.

Miturut laporan lokal, luwih saka 1,000 sepur saka armada GWR lan LNER sing bakal diawasi.

GWR ngelingake "gangguan sing signifikan," karo operator liyane sing nerbitake pernyataan sing padha.

GWR lan LNER ngajak para penumpang supaya ora lelungan dina Setu amarga telat lan batal. PTE menehi saran supaya ora nggunakake rute Newcastle menyang Liverpool, dene Hull Trains ngajak para penumpang supaya mriksa jadwal perjalanane. 

Keputusan kasebut digawe sawise retak garis rambut ditemokake sajrone perawatan rutin ing rong kereta Hitachi 800. GWR ujar manawa retakan kasebut "ing wilayah sing sistem suspensi dipasang ing awak kendaraan."

"Wis ditemokake ing luwih saka siji sepur, nanging ora ngerti persis sepira kreta amarga armada isih diawasi," ujare juru bicara GWR.

Operator kasebut ujar manawa masalah kasebut diselidiki dening Hitachi, lan yen inspeksi cepet ditindakake, sepur kasebut bakal dilayani maneh sanalika bisa.

Wulan kepungkur, GWR njupuk enem kereta metu saka layanan sawise retak garis rambut ditemokake. Nanging nalika semana, penarikan kasebut ora mengaruhi layanan penumpang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.