Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pobeda, maskapai biaya murah Rusia kanggo ngluncurake tambahan penerbangan Siprus ing pertengahan Juni

Pobeda, maskapai biaya murah Rusia kanggo ngluncurake tambahan penerbangan Siprus ing pertengahan Juni
Pobeda, maskapai biaya murah Rusia kanggo ngluncurake tambahan penerbangan Siprus ing pertengahan Juni
ditulis dening Harry Johnson

Pobeda ngumumake layanan udhara saka Yekaterinburg, Kazan lan Perm nganti Larnaca, Siprus

  • Penerbangan saka Perm menyang Larnaca bakal diwiwiti tanggal 14 Juni
  • Penerbangan pertama saka Yekaterinburg dijadwalake tanggal 15 Juni
  • Penerbangan pertama saka Kazan dijadwal tanggal 16 Juni

Operator anggaran Rusia Pobeda ngumumake bakal ngluncurake layanan saka Yekaterinburg, Kazan lan Perm menyang Larnaca, Siprus ing pertengahan Juni.

Penjualan tiket wis kasedhiya kanggo tuku ing situs web perusahaan, miturut pratelan Pobeda Airlines.

"Penerbangan saka Perm menyang Larnaca bakal diwiwiti tanggal 14 Juni. Penerbangan pertama saka Yekaterinburg dijadwalake tanggal 15 Juni lan saka Kazan - 16 Juni. Penerbangan sajrone musim panas bakal digawe seminggu saben minggu ing saben tujuan. Pobeda durung ngoperasikake penerbangan menyang Larnaca saka kutha-kutha kasebut sadurunge, ”ujare perusahaan kasebut.

Sadurunge, Pobeda uga ngluncurake penerbangan mingguan saka Larnaca menyang Moskow, saben minggu.

Layanan udara sing dijadwalake antarane Rusia lan Siprus saiki ditanggepi amarga COVID-19 pandemi. Maskapai mung bisa nggawe penerbangan barang lan penumpang kanthi tiket sing kasedhiya kanggo didol kanggo klompok nasional tartamtu. Kabeh warga Rusia saiki wis mlebu Siprus, nanging dibutuhake rong tes virus corona. Wiwit 10 Mei, kabeh wong sing divaksinasi vaksin coronavirus Rusia Sputnik V bisa teka ing Siprus tanpa tes.

Pobeda uga mbukak penerbangan barang lan penumpang menyang Berlin, Cologne, Gyumri lan Riga sadurunge.