Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa India Breaking News News Pariwisata Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

India Sarovar Hotels ngluncurake Pusat Perawatan COVID kanggo wong tuwa

India Sarovar Hotels ngluncurake Pusat Perawatan COVID kanggo wong tuwa
India Sarovar Hotels ngluncurake Pusat Perawatan COVID
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Sarovar Hotels and Resorts kemitraan karo #iamgurgaon lan Emoha Elder Care khusus kanggo Gurugram Pusat Perawatan COVID 60 kasur ing Hotel Golden Tulip, Sector 29, Gurugram ing India.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Fasilitas iki ditujukan kanggo para pinituwa sing positif COVID lan ora bisa ngurus awake dhewe ing omah.
  2. Iki minangka "omah" kanggo para pinituwa supaya pulih kanthi tentrem.
  3. Layanan kalebu konsentrasi oksigen khusus, perhatian klinis lan perawatan ing situs, ngawasi vitals, kegiatan online kanggo kesejahteraan emosi, lan sing paling penting yaiku swasana sing peduli.

Ing wektu nalika pandemi iki nyebabake stres banget kanggo para pinituwa, Sarovar Hotels and Resorts ngarep-arep bisa ngasilake rasa lega lan bakal dadi "omah" kanggo para pinituwa supaya pulih kanthi tentrem karo konsentrator oksigen sing khusus, perhatian klinis lan perawatan ing situs, pemantauan vitals, kegiatan online kanggo kesejahteraan emosi, lan sing paling penting yaiku swasana omah sing peduli.

Fasilitas iki ditujukan kanggo para pinituwa sing positif COVID lan ora bisa ngurus awake dhewe ing omah. Inisiatif kasebut bekerjasama karo Institut Riset Peringatan Fortis, Gurugram kanggo Konsultasi COVID.

The COVID-19 nomer terus puncak ing India saben dina, amarga pamrentah federal mutusake kunci kanggo ngatasi kahanan sing saya parah. Sanadyan sawetara negara wis ngetrapake jam malam utawa kunci parsial.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India