Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Thailand menyang Inggris: Kepiye COVID-19 wis ngowahi malang

Thailand menyang Inggris - papan dununge anyar David Barrett ing Cornwall
ditulis dening David Barrett

Kanggo David Barrett, sawise 32 taun urip ing Thailand, mantan eksekutif perjalanan senior kasebut bubar bali menyang Inggris kanggo omah. Mangkene critane ...

  1. Munggah ing Inggris wiwitan pandemi sing teka saka Thailand kaya wengi lan awan.
  2. Wong-wong kesusu nalika mlebu ing bank sing nganggo topeng, dudu amarga dheweke pengen ngrampok, nanging amarga dheweke ngira lara "virus Tionghoa".
  3. Apa aku tetep tetep utawa kudu menehi tandha metu saka kene?

Setahun terus ganti bathi. Setahun kepungkur, meh wae, tanggal 18 Maret 2020, aku miber menyang Inggris kanggo misi ndeleng calon investasi properti ing Cornwall. Aku ing Inggris Tenggara telung dina sadurunge numpak kreta lan trek menyang Cornwall.

Dina Loro ing UK, karo Brits ngupayakake awal pandemi, lan aku banjur lunga menyang janjian ing bank. Nalika mlebu ing bank nganggo masker, aku keprungu para pelanggan lan staf nalika lagi mundur lan ndeleng aku kanthi wedi nalika aku nganggo topeng rai. Petugas enom cepet-cepet nyedhaki aku lan nggawa aku menyang ruang rapat cilik. Manajer bank banjur mlebu lan medeni banget nalika ndeleng aku nganggo masker rai. "Apa sampeyan lara?" dheweke takon. "Apa sampeyan duwe virus Tionghoa?" Aku mangsuli kanthi mantep manawa aku nganggo topeng kanggo keamananku, amarga dheweke bisa kena infeksi lan nggawa virus kasebut. Nalika semana petugas enom kasebut cepet-cepet mlebu kamar, nglayang ing ndhuwur manajer bank sing lenggah lan wiwit nyemprotake kabut disinfektan menyang udara. Tetesan kasebut ora tekan aku, nanging mlebu laptop lan rambut manajer. Amarga pegel, manajer nesu karo petugas kasebut karo ujar, "Sampeyan wis udan keyboardku!" Sadurunge petugas duwe kesempatan kanggo mbenerake tumindak biosekurine, manajer nuduhake lawang lan ngusap komputere.