Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| Lengganan | Media Sosial Kita|

Pilih basa sampeyan

Sedih, setaun lan tabel kasebut wis ganti karo Thailand saiki ing acar kanthi keprihatinan ing saindenging kutha babagan paningkatan kasus lan kelambatan program vaksinasi. Kebingungan ing Thailand nguwasani. Nalika Thailand wiwit dadi salah sawijining negara paling aman ing donya, Inggris ngetrapake langkah-langkah lan program vaksinasi kelas internasional sing wis sukses. Bisa uga dhuwit, rakus, lan politik muter karo peluncuran vaksinasi Thailand, sing nundha program inokulasi sing dibutuhake ing saindenging negara. Sapa sing pengin lelungan menyang negara sing dadi salah sawijining papan sing paling populer kanggo lelungan lan ketemu, kanthi 40 yuta pengunjung saben taun, nalika negara kasebut ora divaksinasi? Sing nyekel paspor vaksin, apa wae sing bakal katon, ora bakal milih negara sing ora duwe vaksinasi pariwisata lan garis depan. Dhuh, Thailand! Setahun kepungkur, lan saiki aku rumangsa aman ing Inggris lan ora kepengin bali menyang Bangkok amarga keprihatinan lan kasus saiki. 

Ngutip Reuters, "Agensi lelungan ing Thailand adol 'wisata vaksin' coronavirus menyang Amerika Serikat, amarga sawetara wong Thailand sing sugih dadi ora sabar ngenteni inokulasi massal sing isih isih adoh wulan ing tengah-tengah wabah paling gedhe ing negara kasebut."

Manggon kanthi ati-ati ing papan sing luwih aman ing Cornwall, nalika Inggris ngawasi kanthi kuat babagan virus anyar lan efektivitas program vaksin sing misuwur ing saindenging jagad. Thailand, tulung tumindak sampeyan kanthi cepet, nalika lagi nyeret sikil.

Babagan Panganggit, David Barrett

David pisanan teka ing Thailand ing taun 1988 amarga duwe karir sukses ing pasar asuransi Lloyds London. Dheweke lelungan sing ganti urip ing Asia sadurunge tekan 30 taun, lan dheweke tekan Thailand.

Dheweke wis nyekel jabatan ing industri pariwisata Thailand minangka kepala Konsultan Perjalanan Prestige ing wiwitan taun 90an sing makili Cunard, Forte Hotels, Reed Travel, lan kerja bareng Otoritas Pariwisata Inggris. Dheweke banjur dadi pemasaran lan penjualan internasional Siam Express. Ing taun 1999, David gabung karo Diethelm Travel Group, ngandhakake lan judhul Diethelm Events sajrone 13 taun. Dheweke banjur mlumpat pagar lan kerja ing ONYX Hospitality minangka Direktur Eksekutif Acara kanggo loro properti Amari unggulan ing Thailand - Amari Watergate lan Amari Pattaya. Sawise limang taun karo Amari, David melu dhewe karo DBC Asia, gabung karo hotel kanggo nggawe adol MICE. David kerja karo The Slate ing Phuket, hotel King Power, HLA Lifestyle Wellness Center ing Yangon lan portofolio klien ing Eropa.

David dadi Anggota Dewan lan Ketua Coile Panitia Pemasaran ing TICA suwene wis pirang-pirang taun, dadi ketua Aliansi Pattaya Utara, anggota dewan pendiri TIWA (Asosiasi Pernikahan India Thailand), mantan anggota SITE, lan Asosiasi Hotel Phuket.

Barrett seneng banget lelungan ing Thailand lan lingkungan.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email
>