24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Education Warta Pamrentah News wong Rwanda Breaking News Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ketua Dewan Pariwisata Afrika ndeleng Rebranding Pariwisata miturut Pendidikan minangka masa depan Pariwisata

Ketua Dewan Pariwisata Afrika ndeleng Rebranding Pariwisata miturut Pendidikan minangka masa depan Pariwisata
rewealed
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Universitas Revealed ing Rwanda nganakake rapat virtual rong dina kanthi irah-irahan "Pendidikan transformatif kanthi program kursus cekak pasca COVID 19 Solusi kanggo Pengangguran ing Afrika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sawise munculé pandemi, ana owah-owahan ruang belajar saka platform fisik menyang online, lan Universitas Dunia Revealed (RWU) ing Rwanda nanggepi.
  2. Ing acara rong dina Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika ngakoni hubungan antara pariwisata, sinau, lan pengangguran
  3. Diskusi kasebut fokus ing babagan cara nggawa pendhidhikan transformatif sing bakal menehi prabédan ing urip Afrika lan komunitas nalika ngrampungake masalah kerja ing iklim saiki.

Iki misi saka Universitas Tembung sing Dicethakaké kanggo ngunggahake pimpinan sing diurapi roh sing bakal dadi murid ing negara-negara ing pasar. Kanselir Universitas, Wakil Kanselir, Kepala Eksekutif, lan pejabat utama Universitas iki melu diskusi virtual penting ing wulan iki.

Perwakilan saka mitra universitas uga melu rawuh kayata Dewan Pariwisata Afrika, Wanita Pangowahan Wanita ing Dunia, Wanita Nilai Afrika, lan Universitas Manajemen lan Administrasi Internasional. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.