Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Countdown kanggo mbukak maneh Saudi Arabia kanggo Pariwisata kanthi kahanan

Countdown kanggo mbukak maneh Saudi Arabia kanggo Pariwisata kanthi kahanan
777 300 3
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Arab Saudi ngupayakake mbukak maneh kerajaan kasebut. Iki nyebabake akeh pencarian perusahaan lelungan online.

  1. Operator Plancongan ing Timur Tengah lan Afrika Lor (MENA), siyap kanggo Saudi Arabia kanggo nerusake penerbangan internasional.
  2. Miturut Menteri Dalam Negeri Saudi, larangan lelungan kasebut bakal ditarik tanggal 17 Mei kanggo klompok lan turis tartamtu.
  3. Platform pesenan utama, ningkatake 52% telusuran penerbangan internasional lan paningkatan 59% ing telusuran hotel internasional, sawise pengumuman kasebut.

Udakara 25% wisatawan sing pengin lelungan sajrone 15 dina sawise Saudi nerusake penerbangan nalika panjaluk telusuran kanggo periode iki tambah 80% wiwit tanggal pengumuman.

Mesir dadi dhaptar paling dhuwur kanggo tujuan telusuran penerbangan, banjur Filipina, Maroko, Yordania lan Turki. Uga katon tujuan plancongan anyar sing ditampilake kanggo nggoleki penerbangan kayata Maladewa, Tunisia, Ukraina, Yunani, lan Sri Lanka.

Arab Saudi minangka persentase pinunjul saka sektor pariwisata ing Timur Tengah. Negara kasebut wis nangani pandemi kanthi apik, nambah kapercayan kanggo para plancong.

Wong-wong sing diidini lelungan menyang Arab Saudi kalebu warga sing nampa rong dosis vaksin coronavirus utawa sing liwati 14 dina sawise njupuk dosis vaksin kaping pisanan uga wong sing wis pulih saka coronavirus, amarga wis kurang saka nem wulan wiwit infeksi kasebut kaya sing dikonfirmasi data sing ditampilake ing Tawakkalna App. Kajaba warga sing umur 18 taun, kudu nuduhake kabijakan asuransi sadurunge lelungan sing disetujoni dening Bank Sentral Saudi.

Pelancong sing metu saka Arab Saudi kudu nuduhake sertifikat tes PCR saka pusat penyaringan terakreditasi ing Kerajaan kasebut. Sawise bali menyang negara kasebut, para plancong kudu karantina suwene pitung dina lan tes PCR ing pungkasan minggu.

Resor dadi pamimpin para wisatawan kanthi tuwuh 58%, banjur apartemen lan hotel.

Udakara 68% wisatawan sing golek penerbangan yaiku solo, kulawarga 20%, lan 12% kalebu pasangan.

Arab Saudi wis ngluncurake vaksinasi COVID-19 kanggo warga. Nduwe salah sawijining kasus per kapita anyar paling murah ing wilayah MENA.

Pelancong rumangsa luwih yakin ing bandara lan hotel sing ngasilake kapercayan lelungan. Kanthi langkah pencegahan sing ketat lan langkah-langkah keamanan sing cocog karo standar sing dhuwur, kita ngarepake pemulihan sing stabil kanggo sektor pariwisata.

Sumber: Wego