Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

IGLTA lan LGBTMPA nambah Kesetaraan kanggo Jaringan Pariwisata Dunia (WTN)

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel
wtnnew
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) minangka jaringan kanggo kabeh anggota industri pariwisata lan pariwisata. WTN saiki dadi mitra karo LGBTMPA lan IGLTA kanggo memimpin Grup Minat Kesetaraan jaringan.

  1. The Jaringan Pariwisata Dunia iinisiatif global udakara 1500 pemangku kepentingan ing industri wisata lan pariwisata global ing 127 negara, lan akeh pengamat liyane.
  2. Grup minat minangka tulang punggung WTN kanggo nggayuh kabeh sektor ing plancongan lan pariwisata. Nambahake Grup Minat LGBTQ minangka langkah penting kanggo kesetaraan.
  3. IGLTA lan LGBTMPA minangka rong organisasi terkemuka ing donya kanggo mesthekake kesetaraan lan kesempatan kanggo para wisatawan Bi, Lesbian, Gay, Transgender, lan profesional industri.

IGLTA didegaké ing taun 1983 lan dadi jaringan pariwisata utama LGBTQ + sing misuwur ing dunya. IGLTA nyedhiyakake sumber daya informasi lan informasi lelungan kanthi gratis nalika terus ngupayakake promosi kesetaraan lan keamanan ing pariwisata LGBTQ + ing saindenging jagad. Anggota IGLTA kalebu akomodasi ramah LGBTQ +, transportasi, tujuan, panyedhiya layanan, agen perjalanan, operator tur, acara, lan media wisata sing ana ing luwih saka 80 negara.

iglta-logo
Asosiasi Profesional Rapat LGBT (LGBTMPA), minangka organisasi pisanan lan siji-sijine sing setya nyambungake, maju, lan nguatake profesional pertemuan LGBT +. Nalika komunitas LGBT misuwur amarga budaya sing kalebu lan macem-macem, LGBT MPA nyedhiyakake kesempatan kanggo swarane unik supaya bisa diangkat, makili lan ndhidhik industri babagan macem-macem topik sing ana gandhengane lan keragaman. Data sing didhasarake panelitian nyedhiyakake pemahaman sing luwih migunani babagan komunitas nalika nuduhake praktik paling apik kanggo kepemimpinan industri.
Minangka asosiasi adhedhasar komunitas, kanthi anggota internasional, LGBTMPA nyedhiyakake pajanan ing kabeh sektor rapat sing wis ditemtokake. Minangka asosiasi inklusif, IGLTAMPA nyedhiyakake kesempatan kanggo kabeh profesional sing rapat dadi bagean saka target klebu luwih gedhe ing saindenging industri.

IGLTA lan LGBTMPA dadi sing anyar Klompok Minat LGBTQ Jaringan Pariwisata Dunia. Sapa wae sing gabung karo grup minat uga disengkuyung gabung karo IGLTA lan / utawa LGBTMPA dadi anggota.

"Kita seneng nampani IGLTA lan LGBTMPA minangka anggota paling anyar, lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo organisasi kanggo mbangun industri pariwisata lan pariwisata. Iki minangka langkah penting kanggo Jaringan Pariwisata Dunia kanthi mandat dadi jaringan inklusif kanggo kabeh sektor industri pariwisata lan pariwisata global, "ujare Ketua WTN Juergen Steinmetz.

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) minangka swara babagan bisnis lelungan lan turis ukuran cilik lan sedheng ing saindenging jagad. Kanthi nggabungake upaya kita, kita bakal ndhisiki kabutuhan lan gegayuhan bisnis cilik lan menengah lan para Pemangku kepentingan.

Jaringan Pariwisata Dunia metu saka mbangun maneh.lancaran diskusi. Diskusi pambangunan maneh. Diwiwiti tanggal 5 Maret 2020 ing sisih ITB Berlin. ITB dibatalake, nanging dibangun maneh. Lelungan diluncurake ing Grand Hyatt Hotel ing Berlin. Ing wulan Desember dibangun maneh. Lelungan terus nanging disusun ing organisasi anyar sing diarani World Tourism Network (WTN).

Kanthi nggabungake anggota sektor swasta lan publik ing platform regional lan global, WTN ora mung nyengkuyung para anggotane nanging uga menehi swara ing rapat pariwisata utama. WTN nyedhiyakake kesempatan lan jaringan penting kanggo para anggotane ing 127 negara.

Kanthi makarya bareng para pemangku kepentingan lan karo pariwisata lan pamimpin pamrentah, WTN ngupayakake nggawe pendekatan inovatif kanggo pertumbuhan sektor pariwisata sing inklusif lan berkelanjutan, lan mbantu bisnis plancongan lan pariwisata cilik lan menengah sajrone jaman sing apik lan nantang.

Tujuane WTN yaiku supaya para anggota bisa menehi swara lokal kanthi kuwat nalika uga menehi platform global.

WTN nyedhiyakake swara politik lan bisnis sing migunani kanggo bisnis cilik lan menengah lan nawakake pelatihan, konsultasi, lan kesempatan pendidikan.

  1. Kanggo informasi luwih lengkap babagan riko IGLTA www.coklat.org
  2. Kanggo informasi luwih lengkap babagan kunjungan LGBTMPA www.lgbtmpa.com
  3. Kanggo informasi luwih lengkap babagan kunjungan Jaringan Pariwisata Dunia www.wtn.travel