Harga tiket Disney Parks bakal tikel kaping 2031

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Harga tiket Disney Parks bakal tikel kaping 2031

Para ahli ngramal nganti 104% kenaikan rega tiket Disney Parks sajrone 10 taun ngarep

Print Friendly, PDF & Email

Riset anyar ngumumake biaya ramalan kanggo global Taman Disney ing 2031.

Riset kasebut nyinaoni biaya tiket asli ing saben Disney Resort nalika pisanan dibukak lan dibandhingake yen ora cocog karo rega saiki sing bisa ngramal biaya tiket menyang saben resort sajrone sepuluh taun.

Biaya Taman Disney mbesuk:

UrutanPanggonanRega pambuka (USD)Rega Saiki (USD)Rega Prediksi 2031 (USD)% Tambah Opening nganti 2031
1Resort Disneyland, California$ 2.50$ 124.00$ 223.968858.40%
2Walt Disney World, Florida$ 3.50$ 124.00$ 253.207134.29%
3
Disneyland Paris
$ 36$ 94.11$ 130.72259.89%
4Hong Kong Disneyland Resort$ 45$ 82.21$ 119.71165.87%
5Tokyo Disney Resort$ 39$ 74.96$ 89.42132.90%
6Shanghai Disney Resort$ 57$ 60.91$ 70.8325.40%

Walt Disney World Resort ing Florida diprakirake dadi tujuan Disney sing paling larang, regane $ 253 saben tiket diwasa ing taun 2031. Iki nambah 7134% wiwit taman kasebut diwiwiti 50 taun kepungkur.

Shanghai Disney Resort China saiki dadi sing paling terjangkau kanggo grup kasebut lan dijadwalake njaga judhul kasebut kanthi rega mung diproyeksikan bakal munggah 25% ing taun 2031.

Pancen nyenengake yen rega mundhak saya suwe. Ora angel mbayangake rega tiket diwasa menyang Disneyland California mung $ 2.50 ing taun 1955. Saiki regane $ 124, lan yen tren terus, tiket sing padha bisa regane $ 222 sajrone sepuluh taun. Ahli industri ngramal kenaikan sing padha ing taman Disney liyane, sanajan beda tarif. Taman Asia, ing Hong Kong, Shanghai, lan Tokyo, kemungkinan bakal tetep luwih terjangkau.

Sanajan rega mundhak tajem, mayuta-yuta kulawarga terus lelungan menyang taman saben taun lan mbayar premi kanggo nemu sihir Disney kasebut. Ana pesenan sing pesenan ing wilayah Orlando - bukti yen kesenengan merek dagang Disney lan R&R terus-terusan dadi daya tarik, utamane kanggo kulawarga sing ngrencanakake liburan "pandhuan" sawise pandemi.

Print Friendly, PDF & Email