24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Cruising Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Peluncuran vaksin global bisa ngasilake lelungan

Peluncuran vaksin global bisa ngasilake lelungan
Peluncuran vaksin global bisa ngasilake lelungan
ditulis dening Harry Johnson

Prilaku lan preferensi wisatawan wis ngalami évolusi sacara signifikan sajrone taun kepungkur

Print Friendly, PDF & Email
  • Warta CDC nggawe 43% wong Amerika rumangsa luwih seneng lelungan
  • Wiwitan taun 2021, lelungan dadi pojok kanthi volume telusuran saben wulan sing nuduhake tuwuhing kuwat
  • Akeh wong sing seneng plancong tetep prioritas domestik tinimbang plancongan internasional lan plancongan nyedhaki omah

Laporan Tren Pemulihan Perjalanan Q1 2021 dirilis dina iki. Laporan tren triwulanan nampilake data saka panelitian khusus lan Klompok Expedia data pihak kapisan dikombinasikake karo wawasan sing bisa ditrapake kanggo mesthekake merek lelungan luwih siyap kanggo sambung maneh lan reengage karo para wisatawan nalika plancongan musim semi lan musim panas.

Prilaku lan preferensi wisatawan wis ngalami évolusi sacara signifikan sajrone taun kepungkur, tegese merek lelungan ora bisa ngandelake maneh babagan strategi pemasaran sejarah kanggo ngandhani rencana pemulihan. Pakar industri ngerti manawa masarakat kepengin banget lelungan maneh, nanging kepiye cara nggawe merek lelungan, lan apa sing diarepake, wis ganti. Laporan iki nyorot data lan tren paling anyar kanggo mbantu merek lelungan nggawe strategi, olahpesen lan konten sing selaras karo sing dikarepake para turis - lan sing dibutuhake - kanggo pesenan sabanjure.

Temuan utama saka Laporan Tren Pemulihan Perjalanan Q1 2021 kalebu:

Rollout Vaksin Global Nggawe Baliya Plancongan 

Sawise taun geger kanggo industri lelungan ing taun 2020, wiwitan taun 2021 katon lelungan kanthi volume telusuran saben wulan nuduhake tuwuhing kuwat ing Q1. Paningkatan telusuran lan panjaluk para musafir digandhengake karo momentum sing tuwuh kanggo ngluncurake vaksin COVID-19 lan pedoman perjalanan.

Kanthi salah sawijining peluncuran vaksin utama ing donya, tren telusuran ing AS nggambarake korélasi antara pengumuman vaksin utama lan pertumbuhan telusuran saben minggu. Ing telusuran minggu-minggu, minggu tanggal 15 Maret nyemprotake telusuran paling gedhe - paningkatan 30% - sawise pedoman Center for Disease Control (CDC) sing dirilis kanggo individu sing divaksinasi lengkap. Warta CDC nggawe 43% wong Amerika rumangsa luwih kepenak lelungan - utawa ngeterake supaya bisa lelungan sabanjure.

Jendhela Panelusuran Global tetep Singkat

Terus tren sing ditemokake ing pungkasan taun kepungkur, mayoritas pencarian Q1 2021 global tumiba ing jendela telusuran 0 nganti 21 dina, amarga kahanan sing durung mesthi ana ing perjalanan global ndeleng para turis milih lelungan jangka pendek sing luwih oportunis, asring cedhak omah. Nalika tren iki kayane saya kuwat kanggo lelungan domestik, windows telusuran sing luwih suwe kanggo lelungan internasional wiwit muncul.

Tren iki khusus diucapake ing wilayah EMEA, ing endi telusuran 91 dina utawa luwih suwene diwakili meh 40% telusuran internasional sing digawe ing Q1 2021, nganti udakara 25% ing Q4 2020. Iki minangka warta apik kanggo 'list ember' utawa sapisan -dina tujuan utawa atraksi jinis umure sing bisa narik kawigaten para pelancong sing dawa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.