Breaking News Internasional Caribbean Kabar Olahraga Industri Hospitality Investments Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Jamaika njaluk swara Karibia bersatu nglawan ketimpangan vaksin

Draft otomatis
Pariwisata Jamaika njaluk swara nglawan ketimpangan vaksin

Nalika para pemangku kepentingan regional ningkatake upaya kanggo ngrampungake para turis lan mbangun maneh sektor kasebut sawise kerusakan sing disebabake dening pandemi COVID-19, Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis njaluk pimpinan Karibia supaya bisa ngunggahake swara kolektif nglawan ketimpangan vaksin.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Mung siji saka luwih saka 500 wong ing negara-negara miskin sing nampa vaksinasi COVID-19.
  2. Ing tingkat saiki, 92 negara paling miskin ing donya ora bakal bisa nggayuh vaksin 60 persen pedunung nganti taun 2023 utawa mengko.
  3. Tanpa ekuitas distribusi vaksin, ora bakal ana pemulihan kanggo pariwisata lan ekonomi.

"Nalika siji saka patang wong ing negara-negara sing duwe penghasilan dhuwur saiki wis divaksinasi marang COVID-19, mung siji ing luwih saka 500 wong ing negara-negara sing luwih miskin sing nampa jab. Adhedhasar tren ketimpangan vaksin saiki, diprakirake manawa 92 negara paling mlarat ing dunya ora bakal bisa nggayuh angka vaksinasi 60 persen pedunung nganti taun 2023 utawa mengko, ”ujare Menteri Bartlett.

Dheweke ngirimake intine nalika forum virtual ing: "Diplomasi Pariwisata: Mbangun Pariwisata kanthi Aman," sing dianakake dening Network Linkages Network (TLN), divisi Dana Peningkatan Pariwisata (TEF). Sesi kasebut minangka sing pertama ing seri forum online limang bagean, sing dipimpin dening Jaringan Pengetahuan TLN.

Ngerteni pentinge industri kasebut, Menteri Bartlett ujar manawa bukti sing dipercaya dipercaya manawa pariwisata saiki entuk status industri sing gedhe banget nganti gagal. Ing babagan kasebut, dheweke nambah, "Mula penting banget yen sektor kasebut bertahan sajrone lan ngluwihi krisis saiki supaya bisa terus ngrampungake peran penting minangka katalis penting kanggo pemulihan lan pertumbuhan ekonomi global."

Nanging, dheweke negesake manawa tanpa ekuitas distribusi vaksin, ora bakal ana pemulihan pariwisata, utamane kanggo pulau-pulau Karibia sing gumantung banget karo industri kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.