24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata abang dadi pilihan utama kanggo akeh wong Tionghoa taun iki

Pariwisata abang dadi pilihan utama kanggo akeh wong Tionghoa taun iki
Pariwisata abang dadi pilihan utama kanggo akeh wong Tionghoa taun iki
ditulis dening Harry Johnson

"Pariwisata abang" menonjol ing tengah pemulihan sektor pariwisata domestik Tiongkok.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pariwisata abang nuduhake situs web sejarah kanthi warisan revolusioner modern
  • Taun iki mengeti 100 taun Partai Komunis China
  • Sajrone preinan Dina Mei, telusuran online kanggo "pariwisata abang" mundhak udakara kaping pitu

Miturut laporan sing mentas diluncurake dening platform pesenan lelungan online Ctrip lan Xinhua Finance, "pariwisata abang" katon apik ing tengah pamulihan pasar pariwisata domestik sing kuat sawise nahan epidemi COVID-19 sing efektif ing China.

Pariwisata abang, sing nuduhake situs sejarah kanthi warisan revolusioner modern, wis dadi pilihan utama turis Tionghoa taun iki.

Taun iki dadi ulang taun ke-100 Partai Komunis China (CPC).

Sajrone preinan Dina Mei sing anyar, telusuran online kanggo "pariwisata abang" mundhak udakara kaping pitu saka wulan kepungkur lan pesenan pariwisata abang diwenehake Ctrip mundhak 375 persen dibandhingake karo periode sing padha ing 2019.

Laporan anyar babagan pariwisata abang nalika liburan Dina Nyapu Makam ing awal April lan preinan Dina Mei nuduhake gaya umum tambah akeh wong enom ing kalangan turis.

Luwih saka 89 persen turis sing ngunjungi situs revolusioner umur kurang saka 40 taun, sing lair ing taun 1990-an lan 2000-an kalebu luwih saka 40 persen saka total, dene sing lair ing taun 1980an luwih saka 30 persen.

Sadurunge para pengunjung umume wong tuwa lan saka lokalitas, nanging gambar kasebut wis suwe saya beda dadi macem-macem klompok umur, akeh saka wilayah sing beda-beda.

Popularitas pariwisata abang sing saya akeh ing kalangan wong enom bisa uga amarga promosi produk turis sing luwih kreatif, sing akeh nggunakake teknologi anyar kayata intelijen buatan lan kasunyatan virtual.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.