24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga India Breaking News News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Angka COVID-19 nasional India mundhak dadi 22,662,575

Angka COVID-19 nasional India mundhak dadi 22,662,575
Angka COVID-19 nasional India mundhak dadi 22,662,575
ditulis dening Harry Johnson

Udakara 3,754 wong anyar COVID-19 uga dilaporake ing India wiwit dina Minggu esuk

Print Friendly, PDF & Email
  • Tokoh COVID-19 terus dhuwur ing India
  • Jumlah kasus aktif saben dina saya mundhak sajrone sawetara minggu kepungkur
  • Pamrentah India wis ngrampungake fasilitas uji coba COVID-19 ing saindenging negara

Menteri Kesehatan India nglaporake manawa 366,161 kasus COVID-19 anyar kadhaptar ing saindenging negara kasebut sajrone 24 jam kepungkur.

Kasus saiki nggawe infeksi virus corona ing negara nganti 22,662,575.

Miturut kementerian kasebut, ana 3,754 wong anyar sing ana hubungane karo COVID-19 uga kacarita ing negara kasebut wiwit dina Minggu esuk, lan total korban tiwas dadi 246,116.

Iki pisanan sawise patang dina berturut-turut nalika jumlah kasus mudhun kurang saka 400,000 sajrone 24 jam, lan kaping pisanan sawise rong dina berturut-turut nalika jumlah korban sedina mudhun sangisoré 4,000 tandha.

Isih ana 3,745,237 kasus aktif ing negara kasebut, kanthi paningkatan 8,589 kasus aktif nganti dina Minggu. Ana total 18,671,222 wong sing wis mari lan dibuwang saka rumah sakit nganti tekan saindenging negara.

Tokoh COVID-19 terus ditambah India, amarga pamrentah federal mutusake kunci kanggo ngatasi kahanan sing saya parah, sanajan sawetara negara wis ngetrapake jam malam utawa kunci parsial.

Delhi dileksanakake ing kunci kaping telu nganti tanggal 17 Mei. Sawetara ujian sekolah dibatalake utawa ditundha sawise kahanan COVID-19.

Jumlah kasus aktif saben dina saya mundhak sajrone sawetara minggu kepungkur. Ing wulan Januari jumlah kasus saben dina ing negara kasebut mudhun dadi 10,000.

Luwih saka 170 yuta dosis vaksinasi (170,176,603) wis diwenehake ing saindenging negara kasebut wiwit India miwiti upaya vaksinasi negoro ing tanggal 16 Januari.

Registrasi online diwiwiti Rebo kepungkur kanggo vaksinasi wong sing umur luwih saka 18 taun. Iki minangka fase ketiga vaksinasi COVID-19, sing diwiwiti tanggal 1 Mei.

Sementara, pamrentah India wis ngrampungake fasilitas pangujian COVID-19 ing saindenging negara, amarga luwih saka 303 yuta tes wis ditindakake nganti saiki.

Udakara 303,750,077 tes sing ditindakake nganti dina Minggu, sing ana 1,474,606 tes ditindakake dina Minggu, ujare data paling anyar sing diterbitake dening Dewan Riset Medis India (ICMR) dina Senin.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.