Airlines Airport Warta Breaking Austria aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Swiss Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Lufthansa Group Airlines nyedhiyakake pilihan kanggo ngganti reservasi tanpa biaya

Lufthansa Group Airlines nyedhiyakake pilihan kanggo ngganti reservasi tanpa biaya
Lufthansa Group Airlines nyedhiyakake pilihan kanggo ngganti reservasi tanpa biaya
ditulis dening Harry Johnson

Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines lan Eurowings terus nawakake opsi rebooking fleksibel.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesenan tanpa watesan amarga kondhisi rebooking sing fleksibel
  • Penerbangan anyar bisa dipesen tanggal lelungan nganti setaun mbesuk
  • Ora prelu langsung netepake tanggal lan tujuan plancongan sing anyar

Sapa wae sing ngrencanakake lelungan ing pirang-pirang minggu lan wulan kepungkur, bisa pesen penerbangan karo Lufthansa Group Airlines tanpa kuatir, sanajan ana pandemi, amarga Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines lan Eurowings terus nawakake opsi rebooking sing fleksibel. Yen penumpang pengin nggawe maneh perjalanan, dheweke ora kudu langsung milih tanggal utawa tujuan lelungan sing anyar.

Wiwit pungkasan Agustus, kabeh tarif ing Klompok Lufthansa Maskapai bisa digawe maneh tanpa biaya rebooking. Penawaran tarif iki bener kanggo sing anyar lan ditrapake maneh nganti pungkasan Mei. Saiki tawaran kasebut ditambahi maneh: kabeh tarif maskapai isih bisa dituku maneh kanthi gratis kaya sing dikepengini nganti tanggal 31 Juli 2021, yen rebooking uga digawe sadurunge tanggal kasebut. Sawise iku, rebooking liyane bisa ditindakake kanthi gratis. Penerbangan sing bubar dipesen bisa dipesen sajrone kabeh validitas tiket nganti setaun mbesuk. Pelanggan uga bisa ngganti itinerary kaya sing dikarepake, gumantung saka kasedhiyan, lan, umpamane, mabur saka Munich menyang New York tinimbang Frankfurt menyang Rio de Janeiro.

Penumpang sing pengin nundha perjalanan asline nanging durung bisa milih tanggal lan tujuan sing anyar duwe pilihan kanggo mbatalake pesenan sadurunge ora nindakake tanggal lelungan sing anyar. Tiket pelanggan tetep ing sistem kasebut minangka kredit nganti mutusake nggawe reservasi anyar lan banjur ngijolake. Pesenan anyar mung kudu digawe tanggal 31 Agustus 2021. Tanggal budhal ing kasus iki mung kudu taun ngarep, nganti tanggal 31 Juli 2022.

Lufthansa Group Airlines wis bisa nggawe pelanggan tuku tiket maneh tanpa mbayar biaya taun kepungkur. Pengecualian biaya rebooking ditrapake ing saindenging jagad kanggo kabeh pesenan anyar ing kabeh tarif ing rute sing cendhak, medium lan jarak jauh. Iki nggawe rencana lelungan fleksibel kanggo kabeh pelanggan Lufthansa Group Airlines.

Nanging, bisa uga ana biaya tambahan kanggo rebooking yen, kayata, kelas pesenan asli ora kasedhiya maneh nalika nggawe ulang tanggal sing beda utawa menyang tujuan sing beda.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.