Disneyland, Anaheim, Orange County siyap kanggo undakan kuning ing minggu ngarep

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Disneyland, Anaheim, Orange County siyap kanggo undakan kuning ing minggu ngarep

Wiwit dina iki, Selasa, 11 Mei 2021, Orange County lan kabupaten liyane ing California bakal pindhah menyang level kuning. Iki minangka warta apik kanggo Anaheim, sawijining kutha ing Orange County sing dununge Disneyland.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tingkat kasus anyar Orange County mudhun dadi 1.8 saben dina saben 100,000, dilebokake ing jurang kanggo nggayuh level kuning.
  2. Wilayah liyane sing wis pindhah menyang level kuning yaiku San Francisco, San Mateo, Sierra, Mendocino, Alpine, Lassen, Trinity, lan Mono.
  3. Tekan level level kuning, bisa nambah kapasitas ing restoran, gym, bioskop, taman hiburan, papan olahraga, lan museum.

Orange County, Santa Clara, Santa Cruz, Tuolumne, lan Amador saiki lagi ing level jeruk, lan kabeh bakal siyap pindhah menyang level kuning minggu ngarep yen angka coronavirus tetep konstan utawa terus mudhun. Saiki, tingkat kasus Orange County mudhun dadi 1.8 saben dina saben 100,000.

Los Angeles minangka kabupaten pisanan ing Southern California kanggo nggayuh level kuning minggu kepungkur. Iki minangka pembukaan sing paling jembar wiwit COVID-19 diserang luwih saka setaun kepungkur. Wilayah liyane sing wis pindhah menyang level kuning yaiku San Francisco, San Mateo, Sierra, Mendocino, Alpine, Lassen, Trinity, lan Mono.

Kabeh undakan kasebut pangowahan nggawa 9 saka 58 kabupaten California menyang undakan kuning. Ora ana kabupaten sing mundur, menehi dina sing luwih cerah ing Negara Emas. 9 kabupaten kasebut kalebu udakara 30 persen pedunung California utawa udakara 12 yuta wong.

Print Friendly, PDF & Email