Komunitas minangka katalis kanggo pangowahan bagean saka IMEX BuzzHub anyar

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Komunitas minangka katalis kanggo pangowahan bagean saka IMEX BuzzHub anyar

Platform virtual IMEX BuzzHub anyar diluncurake karo Dina IMEX Buzz sesuk, Rebo, 12 Mei 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bagéan saka BuzzHub anyar kalebu SXSW, Wikimedia, Swapcard, lan LinkedIn ing panel ahli kelas donya.
  2. Pelajaran kanggo nggawe komunitas saka jaringan profesional sing paling gedhe ing saindenging jagad yaiku sesi Buzz Day liyane.
  3. Buzz Day minangka acara pisanan sing ditindakake ing IMEX BuzzHub anyar lan gratis.

Acara wis ora cukup maneh. Napa kabeh wong totohan ing komunitas? Iki minangka pitakonan utama saka sesi panel ing Buzz Day, sing kedadeyan sesuk minangka bagean saka IMEX BuzzHub sing anyar.

IMEX BuzzHub anyar minangka pengalaman virtual anyar sing nggabungake sinau, sambungan manungsa, lan regenerasi bisnis, kabeh dirancang kanggo nggabungake para profesional acara sadurunge IMEX Amerika ing wulan November iki.

Julius Solaris, Kepala Keterlibatan & Pemasaran ing Swapcard, dadi panel ahli kelas internasional nalika mbahas babagan pengulangan industri acara sabanjure: komunitas. Mehrdad Pourzaki, Spesialis Komunikasi Gerakan Senior ing Wikimedia; CEO Pertumbuhan Amplified lan host podcast Asosiasi Ngobrol, Kiki L'Italien; Hugh Forrest, Chief Programming Officer ing SXSW, lan Miguel Neves, Editor ing Chief of EventMB, bakal ngrembug babagan nggunakake pendekatan komunitas.

Print Friendly, PDF & Email