Airport Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Israel Breaking News News Warta Breaking Palestina Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Perang Sipil berkembang ing Israel? Bandara Tel Aviv tetep ditutup

TLV ditutup: Serangan roket Palestina vs Bom Fosfor Israel
tlv1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Konflik Israel karo Hamas Palestina saya parah ing perang sipil. Penerbangan menyang Tel Aviv dilereni soko tugas lan ana wong liya sing mlaku ing papan perlindungan ing kalorone konflik kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kabeh penerbangan komersial saka lan menyang Bandara Ben Gurion ing Tel Aviv wis dibatalake lan ditundha. Penerbangan sing mlebu dialihake menyang Siprus utawa Yunani.
  2. Wiwit jam 6 esuk, udakara 180 peluncuran roket saka Gaza menyang wilayah Israel wis diidentifikasi, lapor Pasukan Pertahanan Israel. Opat puluh peluncuran kasebut tiba ing njero Gaza. Paling ora 1,300 roket dipecat ing Israel wiwit Senin sore.
  3. Dewan Keamanan PBB bakal nganakake rapat penting ing dina Rebo babagan kenaikan antara Israel lan Palestina, ing sesi kaping pindho ing telung dina, miturut sumber diplomatik, Selasa.

Sirine serangan udara lan bledosan dirungokake ing Tel Aviv uga ing kutha Holon lan Givatayim.

Akun twitter resmi Negara Israel ngirim: Ngirim pelukis gedhe kanggo kabeh wong Israel sing mlayu menyang bom saiki. Kita karo sampeyan lan bakal terus nglindhungi kabeh warga kita.

United Airlines, Delta lan American Airlines, lan maskapai internasional liyane kabeh duwe penerbangan sing nundha sementara menyang Israel sawise bandara Ben Gurion saka Tel Aviv diserang roket nalika Selasa sore.

Hamas negesake tanggung jawab kanggo mecat atusan roket saka njero Gaza menyang Tel Aviv sing dianggep minangka eskalasi utama ing konflik paling anyar ing antarane loro pihak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.