Wisata sing Bisa Diakses Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Keslametan Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Kamar Darurat New York: Ora Amerika, skandal, lan mbebayani

Rumah Sakit: Goleki lan sinau saka industri perhotelan
Rumah Sakit - Goleki lan sinau saka industri perhotelan

"Aja lara banget ing New York City ... lara banget yen mbutuhake perawatan darurat," ngelingake Dr. Elinor Garely. Dheweke menehi saran supaya "Rumah Sakit golek petunjuk babagan industri perhotelan yen ana kepinginan kanggo nggawe pasien sing lara dadi pengunjung sing sehat."

Print Friendly, PDF & Email
  1. Data panelitian New York State nuduhake manawa luwih saka 4 yuta wong saben taun udakara 7 yuta kunjungan menyang departemen darurat rumah sakit.
  2. Asumsi, adhedhasar seri medis ER televisi, minangka pemahaman sing wis kuna babagan cara praktek darurat ing New York.
  3. Rumah sakit kudu ngupayakake babagan pandhuan lan pituduh babagan industri perhotelan yen dheweke kepengin nggawe pasien sing lara dadi pengunjung sing sehat.


Wisatawan bisnis lan turis asring lara nalika ngunjungi negara anyar lan kutha-kutha anyar. Telpon menyang meja depan hotel, utawa telpon mendesak menyang kanca utawa kolega bisa uga ora nyedhiyakake panyedhiya layanan kesehatan kanthi cepet kanggo ngatasi masalah medis kasebut. Kudu piye Saiki, respon cepet yaiku langsung menyang Urgent Care utawa bagean ER / ED ing rumah sakit sing paling cedhak.

eTurboNewsReporter com, Dr Elinor Garely, warga New Yorker, nembe ngalami aftershock saka vaksin COVID sing nomer loro, lan ngenteni suwene 6 minggu menyang dokter lan fasilitas ER kanggo nemokake kesenjangan gedhe sing ana ing antarane pangarep-arep perawatan medis ing Manhattan lan kasunyatane.

Dr. Garely nuduhake pengalaman lan pengamatan pribadine nalika ngatasi kekacauan kasunyatan perawatan darurat Manhattan kanthi pangarep-arep supaya para pengunjung ing kutha kasebut bakal nemokake dalan kanggo kesejahteraan lan nyingkiri (utawa sidestep) sawetara bolongan paling gedhe ing cara kanggo mari.

Garely nemokake manawa "Apes banget manawa industri rumah sakit ora ngentekake luwih akeh wektu lan upaya kanggo investigasi protokol lan prosedur industri perhotelan sing tamu dadi fokus layanan lan kurang wektu nyoba maksimalake aliran penghasilan sing ringkih lan rusak."

Mangkene critane kanthi tembunge dhewe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan