Air Canada ngumumake penerbangan Hawaii anyar saka Montreal, Toronto, Calgary lan Vancouver

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Air Canada ngumumake penerbangan Hawaii anyar saka Montreal, Toronto, Calgary lan Vancouver

Air Canada ujar "Aloha”Menyang Musim Dingin 2022 saka Montreal, Toronto, Calgary lan Vancouver.

Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan Montreal-Honolulu nonstop anyar diwiwiti tanggal 12 Desember 2021
  • Layanan Toronto-Maui sing mandheg anyar diwiwiti tanggal 18 Desember 2021
  • Layanan Honolulu anyar non-stop Calgary lan urip maneh layanan Maui diwiwiti tanggal 18 Desember 2021

Air Canada bakal ngluncurake luwih akeh opsi non-stop saka Kanada menyang Hawaii ing musim salju iki, kalebu layanan Montreal-Honolulu lan Toronto-Maui pertama. Penerbangan anyar iki nglengkapi layanan maskapai sing wis suwe saka Calgary lan Vancouver menyang Kepulauan Hawaii lan bakal ngidini sambungan sing cocog ing saindenging Kanada uga saka Eropa. 

"Kita isih akeh permintaan ing pasar srengenge ing musim iki karo masarakat ing Kanada lan saindenging jagad sing ngarep-arep plancongan. Nalika ngrampungake jadwal kanggo jabatan Air CanadaKepemimpinan plancongan plancongan ing musim salju iki, kita wis nambahake penerbangan mandeg anyar menyang Hawaii saka Montreal lan Toronto saliyane penerbangan saka Calgary lan Vancouver, saengga luwih gampang saka Kanada ing saindenging negara kanggo ngrasakake Kapuloan Hawaii. Saka Eropa, pelanggan bakal gampang nyambung menyang penerbangan Hawaii saka gerbang Montreal lan Toronto. Kita ngerti manawa masarakat bakal seneng lelungan ing musim salju iki, lan kita ngarep-arep bisa nampani para pelanggan, "ujare Mark Galardo, Wakil Presiden Senior, Manajemen Jaringan lan Manajemen Penghasilan ing Air Canada.

"Kita seneng banget yen Air Canada ngluncurake opsi tambahan kanggo mabur menyang Hawaii. Kita ngarep-arep entuk sambutan saka kanca Kanada. Kita kaya matur suwun sanget kanggo mitra sing dipercaya Air Canada kanggo dhukungan terus kanggo nuduhake aloha semangat lan tansah ngugemi nilai perawatan Hawaii, ”ujare Lorenzo Campos, Direktur Akun Pariwisata Hawaii Kanada.

Udara KanadaPenerbangan Hawaii sing anyar saka Montreal lan Toronto duwe pilihan telung kabin layanan, kalebu pengalaman lelungan premium maskapai lan Kelas Tandatangan Air Canada sing nampilake Pod Executive Executive. Kursi kasedhiya saiki kanggo didol kanggo mangsa ngarep. Kebijakan mbalekaken anyar Air Canada kanggo nawakake pilihan mbalekaken pelanggan, Voucher Plancongan Air Canada utawa nilai sing padha ing Aeroplan Points kanthi bonus 65% yen maskapai kasebut mbatalake utawa gawe jadwal pesawat luwih saka telung jam, ditrapake kanggo kabeh tiket sing dituku.

Jadwal Montreal menyang Honolulu:

Nyambung menyang / saka Brussels, Frankfurt, intra-Quebec lan Atlantik Kanada

FcahyaRmetuDeparture WektuWektu KedatanganpesawatDina OperasiWiwit
AC521Montreal (YUL) menyang

Honolulu (HNL)
13: 3019: 54Boeing 787 DreamlinerWed, SunDec. 12, 2021
AC520Honolulu (HNL) menyang

Montreal (YUL)
21: 3012:02 (+1 dina)Boeing 787 DreamlinerWed, SunDec. 12, 2021
Print Friendly, PDF & Email