Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality LGBTQ News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Gloria Guevara bakal diganti dening Julia Simpson, dadi Presiden & CEO WTTC

Pilih basa sampeyan
Gloria Guevara mudhun dadi Presiden & CEO WTTC
Anggota Komite Eksekutif Grup Penerbangan Internasional (IAG), Julia Simpson milih Presiden & CEO WTTC anyar
ditulis dening Harry Johnson

WTTC ngumumake janjian dadi Anggota Komite Eksekutif International Airlines Group (IAG), Julia Simpson, dadi Presiden & CEO, wiwit tanggal 15 Agustus.

Print Friendly, PDF & Email
  • WTTC Ngumumake Pangowahan Kepemimpinan ngumumake CEO anyar kanggo memimpin Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia
  • Gloria Guevara mangkat sawise patang taun dadi pimpinan lembaga pariwisata global
  • Julia Simpson bakal njupuk dadi Presiden & CEO WTTC anyar

The Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) ngumumake keberangkatan Gloria Guevara sawise patang taun dadi organisasi pariwisata global sing asring dianggep minangka perwakilan kanggo perusahaan swasta paling gedhe ing plancongan lan pariwisata.

Mantan Sekretaris Pariwisata Meksiko, Guevara, gabung karo WTTC ing Agustus 2017, wis nggawa WTTC lan Anggota liwat agenda transformasi ing taun-taun kepungkur, kalebu pengaruh sektor kasebut saka pandemi COVID-19. Guevara minangka swara kuat kanggo ngarahake sektor Plancongan & Pariwisata global sajrone taun paling angel ing sejarah lan wis mbantu nggabungake sektor kasebut lan netepake dalan kanggo pemulihan.

kamulyan
kamulyan

WTTC ujar: Kita seneng banget ngumumake janjian anggota Komite Eksekutif International Airlines Group (IAG), Julia Simpson, dadi Presiden & CEO, wiwit tanggal 15 Agustus.

Gloria Guevara marang eTurboNews:

Julia duwe pengalaman apik ing sektor swasta lan publik
Dheweke dadi pimpinan sing kuwat sing bakal nggawa WTTC menyang level sabanjure

Simpson nggawa pengalaman akeh babagan sektor Perjalanan & Pariwisata, sing dadi anggota dewan British Airways, Iberia lan paling anyar dadi Kepala Staf ing International Airlines Group. Sadurunge, dheweke kerja ing level senior ing Pamrentah Inggris, kalebu penasihat Perdana Menteri Inggris.

Juergen Steinmetz, Ketua Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) Sugeng Julia Simpson ing jabatane sing anyar. WTN ngarep-arep terus kerja sama karo WTTC kanthi pendekatan integrasi kanggo masa depan pariwisata. WTN ngarepake Gloria kanthi paling apik kanggo tugas mbesuk lan matur nuwun amarga responsif, keterbukaan, lan kekancan wis pirang-pirang taun kepungkur.

Gloria berhasil nggabungake sektor kasebut, dheweke bisa nemtokake dalan pemulihan, ngrampungake deklarasi G20, lan nggawe acara pariwisata global pertama, KTT WTTC ing Cancun, Meksiko wulan kepungkur. "

Presiden lan CEO Carnival Corporation, Arnold Donald, sing mentas diangkat dadi Ketua WTTC, menehi pujian marang Gloria Guevara lan nyambut gawe karo Julia Simpson kanggo peran anyar kasebut.

Donald ujar: "Aku luwih dhisik arep matur nuwun marang Gloria amarga dedikasine lan komitmen marang WTTC, utamane ing jaman sing angel iki. Kontribusi dheweke ora bisa diukur, wiwit mbantu nggabungake sektor nalika ngatur lan pulih saka pandemi, nganti menehi swara lan arah sing jelas kanggo miwiti maneh perjalanan internasional sing aman. Lan aku lan kabeh panitia eksekutif ngucapke matur nuwun banget kanggo pitulung terus Gloria liwat transisi iki lan dhukungan kanggo WTTC.

"Aku seneng nampani Julia Simpson, pimpinan sing luar biasa sing duwe pengalaman ing sektor swasta lan pamrentah, kanggo mbantu nuntun WTTC ing sektor kritis & Wisata iki. Aku ngarep-arep bisa kerja bareng Julia ing peranku minangka Ketua, kanggo terus mbangun inisiatif sukses WTTC. ”

Gloria Guevara ujar: "Kanthi ati sing abot aku lunga saka WTTC. Aku bangga banget bisa nuntun tim sing beda-beda lan bakat iki lan kerja bareng para pimpinan industri sing luar biasa, sing dadi Anggota WTTC, lan nggawe hubungan sing kuat karo kepala pariwisata pamrentah ing saindenging jagad.

"Aku ninggalake WTTC sawise ngrampungake amanatku, ing posisi sing luwih kuat minangka swarane sektor swasta lan pimpinan agenda global. Aku ngerti manawa kepemimpinan Julia sing kuwat, WTTC bakal terus nggawe warisan iki lan dadi bab sabanjure, menehi juara kabeh sektor Pariwisata & Pariwisata global supaya bisa pulih ”.

Julia Simpson ujar manawa "Bakal dadi hak istimewa kanggo mimpin WTTC nalika muncul saka krisis paling ala ing sejarah kita. Plancongan & Pariwisata nduweni peran penting tumrap ekonomi kita ing saindenging jagad, kanthi jumlah proyek 330m ing taun 2019. Ing pirang-pirang komunitas, iki dadi tulang punggung kanggo bisnis kulawarga sing ditinggalake rusak.

"Sektor Perjalanan & Pariwisata wis nuduhake kepemimpinan nyata kanggo 'mbukak maneh' jagad kanthi aman lan aman; lan aku ngarep-arep kanggo mbentuk lan ndorong agenda ambisius sektor iki kanggo nggayuh pertumbuhan jangka panjang lan berkelanjutan. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.