24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Belize Breaking Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Alaska Airlines ngumumake pertumbuhan armada lan ekspansi rute

Alaska Airlines ngumumake pertumbuhan armada lan ekspansi rute
Alaska Airlines ngumumake pertumbuhan armada lan ekspansi rute
ditulis dening Harry Johnson

Alaska Airlines ngarepake lelungan domestik bali menyang level pra-COVID-19 ing musim panas 2022.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesenan Alaska Airlines kanggo 30 maskapai utama lan pesawat regional
  • Belize dadi tujuan internasional paling anyar ing Alaska Airlines
  • Belize bakal dadi negara nomer papat sing mabur saka kutha West Coast

Kanthi pemulihan ing cakrawala, Alaska Airlines nggunakke kesempatan strategis kanthi nambah 30 pesawat utama lan regional kanggo nyukupi kabutuhan kapasitas ing taun ngarep. Lan nalika luwih akeh wisatawan sing golek plancongan plancongan tambahan, Alaska bakal miwiti mabur menyang Belize City, Belize.

Akeh armada Grup Udara Alaska

Maskapai Alaska ngarepake lelungan domestik bali menyang level pra-COVID ing musim panas 2022, sing mbutuhake luwih akeh pesawat ing Air Group. Kanggo dadi maskapai utama sing tuwuh, Alaska njupuk tindakan ing ngisor iki:

  • Nambahake 17 jet Embraer 175 anyar menyang armada regional ing taun 2022 lan 2023 - sangang kanggo dioperasikake dening Horizon Air lan wolu dening SkyWest
  • Pilihan olahraga kanggo 13 pangiriman Boeing 737-9 MAX ing taun 2023 lan 2024

17 tambahan pesawat regional tuwuh armada regional Air Group dadi 111 pesawat: 71 ing Horizon lan 40 karo SkyWest. Horizon bakal nampa sangang E175 tambahan ing rong taun sabanjure: limang dijadwalake dikirim ing 2022 lan papat ing 2023. Iki minangka tambahan saka telung pesanan E175 perusahaan sing wis ana sing arep dioperasikake dening Horizon. Kabeh wolung pesawat SkyWest bakal mlebu layanan ing Alaska ing taun 2022.

"Pesawat regional duwe peran gedhe ing jaringan sing berkembang ing Alaska," ujare Nat Pieper, wakil presiden senior armada, keuangan lan aliansi. "Nalika jaringan berkembang, pesawat regional ngubungake komunitas sing luwih cilik menyang pusat sing luwih gedhe sing menehi feed kritis kanggo mbantu pangembangan pasar anyar."  

Alaska ngumumake perjanjian sing direstrukturisasi karo Boeing ing Desember 2020 kanggo ndarbeni pesawat 68 737-9 MAX antara 2021 nganti 2024, kanthi pilihan kanggo 52 pangiriman antara 2023 lan 2026. Maskapai iki bakal nampa 13 opsi pertama sajrone rong taun: sangang ing 2023 lan papat ing 2024.

"We are excited to use options for more 737-9s just sawetara wulan sawise komitmen menyang 68 pangiriman tenan. Iki minangka indikasi manawa kita siyap kanggo tuwuh, ”tambah Pieper.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.