Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking Mexico News Warta Breaking Travel Breaking News US Caribbean Cruising Industri Hospitality Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Cruises Putri mbatalake pelayaran Meksiko, Karibia lan Mediterania

Pilih basa sampeyan
Cruises Putri mbatalake pelayaran Meksiko, Karibia lan Mediterania
Cruises Putri mbatalake pelayaran Meksiko, Karibia lan Mediterania
ditulis dening Harry Johnson

Princess Cruises ngupayakake kanthi tenanan kanggo nerusake pelayaran ing AS lan memenuhi pedoman CDC.

Print Friendly, PDF & Email
  • Putri Cruises mbatalake pelayaran Pantai California lan Meksiko ing Ruby Princess nganti tanggal 21 Agustus 202
  • Putri Cruises mbatalake pelayaran Karibia ing Putri Karibia nganti tanggal 21 Agustus 2021
  • Putri Cruises mbatalake musim 2021 ing Mediterania ing Enchanted Princess

nalika Putri Cruises terus kerja bareng karo macem-macem pejabat pemerintah lan pelabuhan kanggo ngrampungake rencana tambahan kanggo bali menyang pelayaran lan amarga ana watesan perjalanan internasional, perusahaan mbatalake plancongan plancongan ing ngisor iki:

  • Pelayaran Pantai California lan Meksiko ing Ruby Princess nganti tanggal 21 Agustus 2021
  • Pelayaran Karibia ing Putri Karibia nganti tanggal 21 Agustus 2021
  • Sisa 2021 musim Mediterania ing Enchanted Princess

Putri nglajengake diskusi karo macem-macem pejabat pamrentah Amerika Serikat lan Kanada kanggo nyoba ngreksa sapérangan musim pelayaran Alaska 2021.

"Kita terus duwe diskusi konstruktif karo CDC nanging isih akeh pitakon sing tetep durung dijawab. Kita kerja kanthi semangat kanggo nerusake lelayaran ing AS lan memenuhi pedoman CDC, "ujare Jan Swartz, presiden Putri Cruises. "Kita ngerti manawa para tamu seneng banget kaya wiwit lelayaran, lan kita sabar nalika sabar nyedhaki plancongan."

Kanggo tamu sing dipesen ing pelayaran sing dibatalake, Putri bakal nawakake tamu supaya bisa milih plancongan sing padha ing taun 2021 utawa 2022. Proses rebooking bakal entuk mupangat tambahan kanggo nglindhungi tarif 2021 para tamu nalika pelayaran ganti. Utawa, tamu bisa milih kredit pelayaran mbesuk (FCC) sing padha karo 100% saka ongkos pelayaran sing dibayar ditambah FCC bonus sing ora bisa dibalekake, padha karo 10% saka ongkos pelayaran sing dibayar (minimal $ 25 USD) utawa mbalekake kabeh menyang sing asli wujud pambayaran.  

Panjaluk kudu ditampa liwat formulir online iki ing tanggal 15 Juni 2021 utawa tamu kanthi otomatis bakal nampa opsi FCC. FCC bisa digunakake ing kapal pesiar sing dipesen lan diluncurake nganti tanggal 31 Desember 2022.

Putri bakal nglindhungi komisi agen perjalanan babagan pesenan sing dibayar kanthi lengkap kanggo ngakoni peran kritis sing ditindakake ing bisnis lan kesuksesan kapal pesiar.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.