Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Kabar Olahraga Industri Hospitality India Breaking News News Resorts tanggung jawab Saint Kitts lan Nevis Breaking News Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Kitts & Nevis nganyari saran perjalanan kanggo para plancong saka Brasil, India, Afrika Selatan lan Inggris

Kitts & Nevis nganyari saran perjalanan kanggo para plancong saka Brasil, India, Afrika Selatan lan Inggris
Kitts & Nevis nganyari saran perjalanan kanggo para plancong saka Brasil, India, Afrika Selatan lan Inggris
ditulis dening Harry Johnson

Wong-wong saka Brasil, India, Afrika Selatan lan Inggris disaranake ora lelungan menyang St. Kitts & Nevis saiki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penasihat perjalanan St. Kitts & Nevis saiki kalebu India
  • Keputusan kanggo ngluwihi lan nggedhekake saran kasebut adhedhasar saran saka Menteri Kesehatan
  • Kitts & Nevis bakal terus ngawasi kahanan sing lagi berkembang lan bakal menehi update kaya ngono

Kitts & Nevis wis menehi saran perjalanan kanggo para plancong sing teka saka Inggris, Brasil lan Afrika Selatan tanggal 4 Mei nganti 4 Juni 2021. Saran perjalanan saiki kalebu India. Wong-wong saka tujuan sing kasebut ing ndhuwur disaranake ora lelungan menyang St. Kitts & Nevis saiki. Entuk Federasi bakal ditolak. Warga lan Pendhudhuk St. Kitts & Nevis sing teka saka negara kasebut kudu ngolah panjalukan liwat platform online www.knatravelform.kn lan kudu dijaluk karantina 14 dina sawise tekan, sanajan wis divaksinasi kanthi lengkap.

Keputusan kanggo ngluwihi lan nggedhekake saran kasebut adhedhasar saran saka Menteri Kesehatan lan ditetepake dening Pamrentah St. Kitts & Nevis liwat Pasukan Tugas COVID-19 Nasional kanggo kepentingan nglindhungi tapel wates lan kesehatan warga. . Pamrentah nyedhiyakake saran kasebut kanggo nanggepi varian Covid-19 sing diwiwiti ing Inggris, Brasil lan Afrika Selatan lan tingkat COVID-19 sing nyebar saiki dialami ing India. Federasi St. Kitts & Nevis bakal terus ngawasi kahanan sing lagi berkembang lan bakal menehi update kaya ngono.  

Wisatawan kudu mriksa Otoritas Pariwisata St. Kitts kanthi rutin (www.stkittstourism.kn) lan Otoritas Pariwisata Nevis (www.nevisisland.com) situs web kanggo nganyari lan informasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.