24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Belize mbusak panggunaan Aplikasi Kesehatan Plancongan Belize sadurunge teka

Belize mbusak panggunaan Aplikasi Kesehatan Plancongan Belize sadurunge teka
Belize mbusak panggunaan Aplikasi Kesehatan Plancongan Belize sadurunge teka
ditulis dening Harry Johnson

Belize isih kudu para pelancong nyedhiyakake bukti imunisasi COVID-19 lengkap, tes PCR COVID-19 negatif utawa tes cepet negatif.

Print Friendly, PDF & Email
  • Protokol ganti Belize kanggo para turis sing mlebu negara kasebut
  • Turis internasional kudu pesen ing hotel Gold Standard lan konfirmasi nalika imigrasi
  • Pangaturan pungkasan kanggo Peraturan Pencegahan COVID-19 Belize diuraikan ing Instrum Statutory No.51 taun 2021

The Dewan Pariwisata Belize (BTB) menehi saran manawa Pamrentah Belize wis njupuk keputusan yen para turis sing mlebu negara kasebut ora diwajibake maneh download lan ngrampungake Aplikasi Kesehatan Plancongan Belize sadurunge tekan Belize. Penyesuaian pungkasan iki kanggo Peraturan Pencegahan COVID-19 Belize diuraikan ing Instrum Statutori No.51 taun 2021.

Belize isih kudu para pelancong nyedhiyakake bukti imunisasi COVID-19 sing ditampa paling ora 2 minggu sadurunge teka, utawa TES PCR COVID-19 negatif sing ditindakake sajrone 96 jam lelungan, utawa tes cepet negatif (Rapid Antigen, Sofia, SD Biosensor, lan ABBOTT) lelungan sajrone 48 jam. Kajaba iku, turis internasional kudu pesen ing hotel Gold Standard lan konfirmasi nalika imigrasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.