Breaking News Internasional Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Ing Sandals Resorts, ulasan tamu regane sewu tembung

Ing Sandals Resorts, ulasan tamu regane sewu gambar
Sandal Resor

Ing jagad mesin telusuran lan situs web sing mriksa kabeh babagan panganan nganti hotel lan liyane, tamu utawa pelanggan wis dadi raja. Apa sing dikandhakake saiki kasedhiya kanggo akeh kanggo dikonsumsi, lan apa sing dikandhakake penting.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Yen sampeyan ngupayakake ulasan sing tetep apik ing papan sing tetep ana ing Karibia, aja luwih saka Sandals Resorts.
  2. Bola-bali, tamu siap menehi resor 5 bintang lan staf resort sing memuji.
  3. Tinjauan positif asring dipungkasi kanthi janji bali menyang resort mewah sing kalebu mewah.

Sandals Resorts wis dijenengi Perusahaan Inklusif All-Inklusif ing Dunia sajrone 25 taun, lan ana akeh sebab sing apik. Sumber paling apik yaiku tamu sing wis duwe rejeki kanggo ngrasakake liburan Sandal. Maca - utawa ngrungokake - apa sing dicritakake para tamu pungkasan babagan pamondhokan ing Resor pantai mewah sing mewah.

Sandal Kabupaten La Toc

Castries - Saint Lucia

sna555 - 1 wulan kepungkur ing TripAdvisor

MINGGU NGERAM

Nginep ing Bluff Seaview karo Butler pribadi. Layanan bintang 5. Apa wae lan kabeh sing sampeyan butuhake langsung diurus. Reservasi nedha bengi, pantai lan kabeh layanan kolam renang. Kabeh wisata. Gem, Donovan lan Owen "tim A" paling apik. Resor iki misuwur lan panganan, nyenengake lan santai. Mesthi bakal bali.

Sandal Grande Antigua

Johns - Antigua lan Barbuda

JodyLMas - 1 wulan kepungkur ing TripAdvisor

Soya Sushi !!!

The bagean paling apik Sandal Antigua minangka restoran sushi sing diarani Soy !!! Jessica lan George minangka koki sushi sing apik tenan! Dheweke seneng banget lan seneng banget dadi panganan sing apik kanggo para tamu! Mangan ing Soy telung bengi terus !!! Matur nuwun kanggo lelungan sing luar biasa lan akeh panganan sing ora bisa dilalekake !!!

Sandal Emerald Bay

Exuma Gedhe - Bahama

Prizzis - 1 wulan kepungkur ing TripAdvisor

GADEN PARADISE

Setelan sing apik banget! Taman kasebut bakal nduweni kualifikasi kebon raya, kalebu kriya. Tambahake staf sing ramah banget, restoran sing apik (umpamane ngalahake pizza), rong area kolam sing apik banget lan pantai pribadi sing ora ana watese lan sampeyan cedhak swarga. Regane regane nanging regane larang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.