Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Southwest Airlines ngluncurake penerbangan Hawaii anyar saka Las Vegas, Los Angeles, lan Phoenix

Penerbangan anyar nggawa layanan Hawaii luwih cedhak karo luwih akeh pelanggan sing manggon cedhak bandara ing sisih Kulon, lan bisa milih Southwest kanggo mabur ing antarane Aloha Negara lan kutha nganti sisih wétan nganti Nashville, tanpa mbuwang sewengi ing udara.

Print Friendly, PDF & Email
  • Southwest ngumumake layanan Las Vegas menyang Hawaii sing anyar
  • Southwest ngluncurake penerbangan anyar Phoenix menyang Hawaii
  • Southwest Airlines ngluncurake penerbangan anyar Los Angeles menyang Hawaii

Southwest Airlines dina iki ngumumake layanan anyar menyang Hawaii wiwit wulan Juni 2021 kanggo Las Vegas, Los Angeles, lan Phoenix.

Bebarengan diadegake Hawaii layanan ing limang bandara California liyane, telung gerbang tambahan iki kanthi layanan nonstop kanggo pirang-pirang bandara ing Kepulauan Hawaii saiki menehi pelanggan Southwest ing 40+ kutha ing daratan sing nyambungake tarif murah utawa akses pesawat sing padha menyang Hawaii musim panas iki.

Pelanggan bisa memesan penerbangan saiki kanggo lelungan sanalika 6 Juni 2021, ing sawetara rute. Kanggo sawetara pasar ing California, pelanggan bisa lelungan wiwit tanggal 8 Juni 2021.

"Kita lagi nyipta jaman sing bisa ditindakake Southwest kanggo lelungan udara Hawaii. Penerbangan anyar kasebut ndadekake layanan Hawaii luwih cedhak karo akeh pelanggan sing manggon cedhak bandara ing sisih Kulon, lan bisa milih milih Southwest kanggo mabur ing antarane Aloha Negara lan kutha nganti sisih wétan nganti Nashville, tanpa mbuwang sewengi ing udara, "ujare Andrew Watterson, Kepala Pegawai Komersial & Wakil Presiden Eksekutif kanggo Southwest Airlines.

"Kita yakin Southwest nawakake produk ekonomi menyang Hawaii, sing bakal ditemokake para pelanggan kanthi nyaman lan papan sing apik kanggo kabeh, hiburan gratis ing kabeh papan, kabijakan fleksibel kanggo kabeh wong, lan keramahan sing entuk penghargaan multi-penghargaan sing cocog karo Aloha Roh. ”

Kabeh layanan Hawaii Kulon Kidul dioperasikake ing pesawat 737-800 lan MAX.

Las Vegas (LAS) -Layanan Hawaii

KABEH LAYANAN BARU
Fly nonstop antarane
Las Vegas lan:
frekuensiLayanan anyar diwiwiti
Honolulu, Oahutanpa mandheg kaping pindho saben dinaJuni 6, 2021
Kahului, Mauitanpa mandheg kaping pindho saben dinaJuni 27, 2021
Kona, Pulo Hawaiiora mandheg sapisan
sedina
Sept. 7, 2021
Lihue, Kauaiora mandheg sapisan
sedina
Sept. 8, 2021

Ing layanan Las Vegas sing anyar, Watterson ujar: "Kita ngirim panjaluk nomer loro sing paling akeh sing wis dingerteni saka wong-wong ing Hawaii - sawise nampa telpon kanggo nawakake penerbangan antar negara sing terjangkau minangka bagean saka entri awal menyang Hawaii ing musim semi. 2019 — kanthi nyambungake Hawaii karo layanan nonstop menyang Las Vegas, 'pulau nomer sanga,' ing ngendi Southwest saiki nawakake udakara 200 penerbangan saben dinane luwih saka 60 bandara. ”

Print Friendly, PDF & Email