Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking Israel News Warta Breaking Travel Breaking Ukraina News Plancongan Bisnis angkara News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ukraina International Airlines mbatalake penerbangan Tel Aviv

Pilih basa sampeyan
Ukraina International Airlines mbatalake penerbangan Tel Aviv
Ukraina International Airlines mbatalake penerbangan Tel Aviv
ditulis dening Harry Johnson

Keamanan penumpang lan kru dadi prioritas utama Ukraina International Airline.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan UIA menyang / saka TLV: PS778 / PS1777 tanggal Mei 14 dibatalake
  • Ukraina International Airlines tumindak miturut NOTAM sing diterbitake dening panguwasa penerbangan Israel
  • Yen ana informasi anyar sing muncul, para penumpang bakal dilaporake liwat e-mail, kasebut sajrone pesenan tiket utawa tuku

Ukraina International Airlines (UIA) ngumumake pengumuman ing ngisor iki:

Maskapai internasional Ukrainas ngandhani manawa sesuai karo NOTAM sing diterbitake dening pejabat penerbangan Israel, uga kanggo njamin keamanan penumpang lan kru, penerbangan UIA menyang / saka TLV: PS778 / PS1777 tanggal Mei 14 dibatalake.

Penumpang dijaluk ngetutake kanthi lengkap informasi sing dianyari ing situs web maskapai kasebut, uga ing situs web bandara Boryspil lan Ben Gurion.

Yen ana informasi anyar sing muncul, para penumpang bakal dilaporake liwat e-mail, kasebut sajrone pesenan tiket utawa tuku.

Keamanan penumpang lan kru dadi prioritas utama UIA. Mula, keputusan kanggo ngoperasikake penerbangan bakal ditinjau saben 24 jam, kanthi njupuk utawa ora ana watesan penerbangan menyang bandara TLV.

Kanggo tiket ing pesawat sing wis dibatalake, tumindak ing ngisor iki bisa ditindakake:

  • Pangowahan tanggal kanggo lelungan ing penerbangan UIA kanthi rute sing padha tanpa paukuman lan prabédan tiket ing tiket asli kanthi validitas tiket, tundhuk karo watesan bandara.
  • Tiket pertukaran menyang kode Promo kanthi bonus tambahan 25% ing situs web UIA
  • Mbalekno tiket

Kajaba iku, kita ngelingake sampeyan supaya keamanan para penumpang uga kru, penerbangan saka 13.05 ing rute Kiev-Tel Aviv-Kiev uga dibatalake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.