Breaking Jamaica News Caribbean budaya Warta Pamrentah Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Pejabat Pariwisata Jamaika nempuh proyek pembangunan Campus Alpha

Pilih basa sampeyan
Pejabat Pariwisata Jamaika nempuh proyek pembangunan Campus Alpha
Pejabat Pariwisata Jamaika nempuh proyek pembangunan Campus Alpha

Pejabat pariwisata Jamaika wingi tur menyang Museum Musik Alpha wingi, sing dadi bagean saka proyek pembangunan kampus Alpha ing kampus South Camp Road organisasi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pejabat mriksa fasilitas kasebut wingi, 13 Mei 2021, kanggo mriksa kemajuan sing ditindakake ing proyek kasebut.
  2. Dana Peningkatan Pariwisata nyumbang $ 100 yuta kanggo proyek pembangunan kasebut.
  3. Desainer Musium Sara Shabaka nerangake rencana nyedhiyakake pengalaman pengunjung sing luwih apik ing Museum Musik Alpha.

Ing foto utama, Sekretaris Tetap Jamaika ing Kementerian Pariwisata, Jennifer Griffith (kanan 2) lan Kepala Direktur Teknis, Menteri Pariwisata, David Dobson (kiwa) nyoba tangan ing keyboard, nalika mriksa instrumen musik ing Alpha Museum Musik.

Sing nuduhake saiki yaiku Direktur Eksekutif, Dana Peningkatan Pariwisata (TEF), Dr. Carey Wallace (sisih tengen), lan Charles Arumaiselvam, Petugas Pangembangan ing Alpha. Ing Pariwisata Jamaika pejabat ngubengi fasilitas kasebut wingi (13 Mei) kanggo mriksa kemajuan sing digawe ing proyek kasebut, sing meh rampung. TEF nyumbang $ 100 yuta kanggo proyek pembangunan maneh.

Pejabat Pariwisata Jamaika nempuh proyek pembangunan Campus Alpha

Pejabat pariwisata ngrungokake banget karo Desainer Museum, Sara Shabaka (sisih tengen), nalika nerangake rencana kanggo menehi pengalaman pengunjung sing luwih apik ing Museum Musik Alpha.

Uga digambarake (saka L nganti R), Aktor Direktur Eksekutif, Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), Stephen Edwards; Direktur Eksekutif, Dana Peningkatan Pariwisata (TEF), Dr. Carey Wallace; Sekretaris permanen ing Kementerian Pariwisata, Jennifer Griffith lan Kepala Direktur Teknis, Menteri Pariwisata, David Dobson.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.