Garis Delta Air mbutuhake kabeh karyawan anyar divaksinasi marang COVID-19

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Garis Delta Air mbutuhake kabeh karyawan anyar divaksinasi marang COVID-19

Delta Air Lines, sing duwe 75,000 karyawan, njupuk vaksin karyawan luwih adoh tinimbang perusahaan utama liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • CEO Bastian ngarepake manawa staf Delta divaksinasi kanthi tingkat 75% - nganti 80% ing wektu ngarep
  • Kawicaksanan anyar kasebut bakal diwiwiti dina Senen, 16 Mei
  • Karyawan sing ora divaksinasi bisa ngalami watesan, kayata ora bisa nggarap penerbangan internasional

CEO Delta Air Lines 'Ed Bastian ngumumake minggu iki manawa 60% staf maskapai kasebut nampa paling ora siji tembakan vaksin COVID-19, lan dheweke ngarepake supaya karyawan divaksinasi kanthi rata-rata 75% nganti 80% mbesuk 

Delta Air Lines wis ujar manawa mbutuhake karyawan anyar supaya wis nembak coronavirus, sanajan ora bakal ana amanat kanggo para pekerja saiki amarga wis nggawe "kemajuan gedhe" tumrap kekebalan kawanan.

CEO Bastian ngakoni manawa ora adil kanggo meksa karyawan saiki divaksinasi yen duwe "sawetara masalah filosofis", nanging sopan kasebut ora kalebu karyawan anyar. 

"Iki minangka langkah penting kanggo nglindhungi wong lan pelanggan Delta, supaya maskapai bisa mlaku kanthi aman nalika ngasilake panjaluk lan kanthi cepet nganti pulih lan mbesuk," Delta Air Lines ngumumake ing sawijining dina. Kawicaksanan anyar kasebut bakal diwiwiti dina Senen, 16 Mei.

Juru bicara Delta ujar manawa tingkat vaksinasi saiki ing perusahaan kasebut minangka "kemajuan gedhe kanggo entuk kekebalan kawanan ing tenaga kerja kita."

Karyawan sing ora divaksinasi bisa uga diwatesi, kayata ora bisa nggarap penerbangan internasional.

Delta Air Lines, sing duwe 75,000 karyawan, njupuk langkah luwih adoh tinimbang perusahaan utama liyane, amarga umume, kayata Amazon lan Target, mung nyoba menehi insentif marang karyawan supaya divaksinasi, bisa uga menehi kesempatan kanggo nembak nalika kerja. jam utawa nawakake bonus kanggo karyawan anyar. 

Komisi Kesempatan Pakaryan sing padha (EEOC) ngumumake ing wulan Desember manawa perusahaan bisa njaluk karyawan divaksinasi, kanthi loro pengecualian kasebut minangka cacat utawa sebab agama. 

American Airlines uga nawakake karyawan dina libur taun ngarep kanggo karyawan sing divaksinasi. 

Pandhuan anyar saka CDC isih mbutuhake masker nalika nggunakake transportasi kayata pesawat, sanajan mandate diangkat kanggo individu sing divaksinasi, ing njero ruangan lan ing njobo ruangan, kajaba dibutuhake bisnis.

Print Friendly, PDF & Email