Sepur Anggur Lembah Napa dibukak maneh tanggal 17 Mei

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Sepur Anggur Lembah Napa dibukak maneh tanggal 17 Mei

Salah siji saka sawetara rel penumpang sing aktif ing AS, pengalaman ing negara anggur sing apik ngrayakake dibukak maneh.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kereta Anggur Lembah Napa ngumumake yen bakal nampani penumpang bali wiwit Senin
  • Sepeda Anggur Lembah Napa berencana diluncurake maneh karo salah sawijining tur sing paling misuwur, yaiku Legacy Tour
  • Para tamu dijaluk nganggo masker sajrone lelungan kajaba nalika lagi mangan utawa ngombe

The Traf Anggur Lembah Napan, pengalaman sing nyenengake lan ora bisa dilalekake sing nyenengake nalika lelungan sepur, seneng ngumumake yen bakal nampani penumpang bali wiwit Senin, 17 Mei. Salah sawijining rel penumpang penumpang sing aktif ing AS, pengalaman negara anggur sing apik ngrameke dibuka maneh kanthi menehi tiket gratis kanggo petugas kesehatan lokal kanggo matur nuwun kanggo layanan sing diwenehake. Sepeda Anggur Lembah Napa uga kerja sama karo OLE Health kanggo dadi klinik vaksinasi sementara ing stasiun sepur wiwit pertengahan April kanggo ndhukung upaya lokal kanggo vaksinasi komunitas kasebut.  

"Kita luwih bangga dadi bagean saka komunitas Napa Valley sawise nyekseni ketahanane sajrone pandemi lan pengin ngucapake matur nuwun banget marang para pahlawan kesehatan lokal," ujare Steven Lampkin, direktur wilayah Hotel & Resor Noble House. "Kita seneng banget nggawa pengalaman sing apik kanggo warga lan pengunjung lan ngetrapake langkah-langkah keamanan kanggo menehi katentreman atine para tamu nalika ngrasakake papan makan kelas World Train lan papan sing apik."

Sepeda Anggur Lembah Napa berencana diluncurake maneh karo salah sawijining tur sing paling misuwur, yaiku Legacy Tour. Tur Warisan diwiwiti kanthi ngicipi anggur sing mancorong, diikuti karo tur rel telung jam ing Lembah Napa sing terkenal, panganan gourmet papat kursus sing diprentahake dening tim kuliner ahli Anggur Anggur, mampir ing tandha Napa Valley kanggo foto kesempatan lan ngicipi eksklusif lan wisata ing Charles Krug lan V. Sattui. Plancongan lengkap kreta anggur kalebu Gourmet Express, Vista Dome, Grgich Hills Winery Tour lan Murder Mystery Tour dijadwalake wiwit nampani tamu ing pertengahan Juni. Saben tamasya ngidini para penumpang nikmati pemandangan kebon anggur lan pabrik anggur sing misuwur ing Lembah Napa, layanan panedhaan sing apik lan panganan multi-kursus sing enak nalika santai ing kreta antik sing apik banget.

Sepeda Anggur Lembah Napa nggawe lingkungan sing aman lan sanitasi kanthi langkah-langkah keamanan anyar kanggo anggota tim lan penumpang. Kursi sepur tradisional wis mandheg, lan meja saiki isih ana enem kaki kanthi partisi internal sing misahake saben polong. Kajaba iku, kabeh penumpang lan staf kudu nganggo topeng kanggo mlebu kreta, para tamu dijaluk nganggo topeng sajrone lelungan kajaba nalika lagi mangan utawa ngombe.

Print Friendly, PDF & Email