Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pasar Wisata Arab 2021 mbukak

Tema pertunjukan ATM 2021 cocog karo 'A Fajar Anyar kanggo Plancongan & Pariwisata' lan sumebar ing sangang aula. Selaras karo watesan kepadatan sing ana lan pedoman lan peraturan jarak adoh sosial, bakal ana 11,000 wong ing aula kasebut sawayah-wayah.

Print Friendly, PDF & Email
  • wingi HH Syekh Ahmed bin Saeed oPasar Perjalanan Arab 2021
  • Acara perdagangan plancongan internasional kaping pisanan ing donya dibukak ing Dubai
  • Dideleng saka tanggal 16 nganti 19 Mei, acara taun iki nduwe 1,300 pameran saka 62 negara kalebu UEA, Arab Saudi, Israel, Italia, Jerman, Siprus, Mesir, Indonesia, Malaysia, Korea Selatan, Maladewa, Filipina, Thailand, Mexico lan AS, negesake kekuwatan sing bisa ditindakake.

HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Presiden Otoritas Penerbangan Sipil Dubai, CEO lan Pendhiri Grup Emirat, lan ketua Dubai World, resmi diresmekake Pasar Plancongan Arab (ATM) 2021 dina iki, tandha wiwitan 28th edhisi pameran lelungan lan wisata paling gedhe ing Timur Tengah.

HH Sheikh Ahmed diiringi HE Helal Saeed Al Marri, CEO Pusat Dagangan Dunia Dubai (DWTC) lan Direktur Jenderal Departemen Pariwisata Pariwisata lan Perdagangan Dubai (DTCM), Claude Blanc, Direktur Portofolio WTM & IBTM; Danielle Curtis, Direktur Pameran Timur Tengah, ATM lan VIP liyane sing miwiti tur ing lantai acara nalika acara patang dina kasebut ditindakake ing DWTC.

Acara kasebut bakal dadi peran integral ing Minggu Wisata Arab, festival plancongan lan pariwisata suwene 10 dina ing Dubai lan online. Saliyane acara Pasar Plancongan Arab, acara plancongan sing dadi bagean saka Minggu Perjalanan Arab yaiku: pameran teknologi perjalanan Plancongan Maju, ARRIVAL Dubai kanggo sektor wisata lan obyek wisata, konferensi lelungan bisnis virtual setengah dina GBTA, ITIC's Central KTT Investasi Pariwisata Wétan lan klompok panuku sing fokus ing wilayah kalebu China, lan mesthine ATM Virtual, edhisi online pameran ATM.

Taun iki, kanggo pertama kaline ing sejarah ATM, format hibrida anyar tegese ATM virtual mlaku seminggu mengko, saka 24-26 Mei, kanggo nglengkapi lan nggayuh pamirsa sing luwih akeh tinimbang sadurunge. ATM Virtual, sing debut ing taun kepungkur, kabukten sukses banget narik 12,000 pamiarsa online saka 140 negara.

Print Friendly, PDF & Email